Slank en fit voor het trouwen! (Kristie)

Stel, je gaat trouwen met de man van je leven! Je begint met het opstellen van een draaiboek: De trouwdag, de locatie het kopen van de bruidskleding waaronder uiteraard de mooiste trouwjurk die er bestaat en nog veel meer. Maar ja, in die mooie bruidsjurk wil je uiteraard op je mooist verschijnen. Het wordt zaak om af te vallen!

En als je nooit je druk hebt gemaakt om een gezonde leefstijl, groentes en fruit eten, of bewegen, dan wordt het best lastig om af te vallen en zeker te weten dat dit blijvend is en tot de trouwdag stand houdt 🙂 Dit is de situatie van Kristie. Ze klopte aan bij leefstijlcoach Monica waardoor een mooie samenwerking ontstond.

Ze heeft een duidelijk doel: Ze wil afvallen en van haar eetbuien af. Haar actiepunten waren oa: leren te variëren in groentes en fruit, en deze zoveel mogelijk in te voeren in haar dagelijkse voedingspatroon. Met smaakproeverijen in   de praktijk Geniet van Gezond leerde ze nieuwe groentes en fruit proeven.

 

wat al snel bij Kristie resulteerde in nieuw aangeleerde gewoontes. Ik kreeg oa de volgende foto’s in de app terug…

    

Zo gaaf wat gezonde voeding, een gezonde mindset en powerwalking met Kristie hebben gedaan!

Ze heeft de afgelopen 5 maanden haar voedingspatroon drastisch kunnen wijzigen door het invoeren van gezonde voeding met veel variatie en door een gezonde mindset over voeding.  Emotie eten was aan de orde toen ze begon met haar afval proces en blijft een aandachtspuntje. Dat is niet raar na zoveel jaren automatische gewoontes te hebben ingevoerd. Maak daar maar eens nieuwe gewoontes van. Super knap dat dit haar goed lukt, en bij uitzondering mag je zondigen. dus gaat het fout, dan ziet ze het tegenwoordig vaker als een zondigmomentje.

Daarnaast heeft ze van dagelijks gezonde beweging haar actiepunt gemaakt. Ze powerwalkte al vanaf de start van de begeleiding met veel enthousiasme bij de Powerwalking Club Nesselande,  3x in de week. Daarnaast zorgt ze met wandelen of fietsen naar haar werk voor haar nodige dagelijkse beweging.

En heel leuk, ze heeft alle steun van haar vriend Jaco. Die steunt haar door dik en dun in haar gezonde leefstijl. Kristie maakt de boodschappenlijstjes, hij maakt het gezonde eten vaak klaar. Zij is overtuigd geraakt van het belang van gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Haar resultaten door leefstijlverandering na 5 maanden

Zelfs haar moeder heeft ze zover gekregen meer in beweging te komen en af te vallen. Dat is toch mooi! Als je steun krijgt vanuit je eigen omgeving, gaan de doelen eenvoudiger gerealiseerd worden.  Nog één maand te gaan en dan is het De Dag, namelijk de dag van de trouwjurk passen.  We hebben er alle vertrouwen in dat ze mooi voor de dag komt, slank in haar trouwjurk en fit voor de rest van haar leven!! Wat een prachtige samenwerking met deze krachtige vrouw. Ze  heeft doorzetting getoond, weet van aanpakken en is leergierig. Succes verder lieve Kristie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI