Wat kunnen onze diensten voor uw bedrijf betekenen?

De bedrijfsworkshops gezonde leefstijl geef ik praktische vorm met wandelclinics en/of powerwalkclinics. De online beweeg en/of leefstijlchallenges organiseer ik nu nog op facebook. Deze zal ik op korte termijn via mijn website organiseren.

Mooie ervaringen vitaliteitsworkshop bij Stichting Humanitas

Beweging in de buitenlucht is lekker en ontspannend.

Net even wat actiever bewegen, buiten, in een groep, zoals het powerwalken tijdens de workshop “Gezond bewegen”, is leuk en uitdagend, en teamspirit ontstaat als vanzelf.

Samen bewegen met je collega(‘s) is gezellig. Ik zou hier vaker de tijd voor willen nemen, zoals bijvoorbeeld in de lunchpauze.

Fijn om net even die tips te krijgen hoe ik mijn voeding gezonder kan maken met wisselende diensten. En om aan mijn buikvet te werken, en aan mijn hormonen.

En, goed om tips en trucs te krijgen om meer uit het hoofd te komen en te kunnen ontspannen. Mindfulness kan ik wel vaker toepassen op een drukke dag.

Meer mooie ervaringen lezen naar tijdens de workshops bij Stichting Humatias? Lees verder

Mooie ervaringen Beweeguitdaging Bibliotheek de Groene Venen

Het programma is boven verwachting.

Spieren zijn ontdekt die nog niet eerder werden gevoeld, oefeningen worden als pittig ervaren.

Dagelijkse beweging, geeft een goed gevoel.

De interactie met collega’s in een besloten groep is erg leuk. De ervaringen te kunnen delen met je collega, en daarna weer door te kunnen gaan. Dat motiveert.

Medewerkers krijgen zo mee dat je vitaliteit verhoogt door goed voor je lichaam te zorgen, met voldoende ontspanning, gezond eten en drinken, voldoende beweging en buitenlucht. Je lichaam krijgt daar energie van. Je gezondheid, conditie, kracht en humeur verbetert maar ook je stressbestendigheid. En dat je door te sporten en/of te bewegen jezelf op al deze terreinen van een gezonde leefstijl in beweging zet.

Meer info over deze laagdrempelig maar effectieve vitaliteitsbevorderende workshops en online challenges?

Neem contact met ons op

Aanmelden GLI