Heb je overgewicht, ben je futloos, in de overgang of heb je andere gezondheidsklachten, waarbij je hulp zoekt om weer lekker in je vel te zitten? Wellicht dat ik jou kan helpen om samen met jou de weg te bepalen naar optimale vitaliteit.

Als geen ander weet ik wat kleine veranderingen in leefstijl met jouw gezondheid kan doen. Zie ook mijn verhaal.

En mijn aanpak is in de loop der jaren effectief gebleken. Cliënten hebben de mooiste resultaten gehaald. Denk je te komen voor overgewicht, dan kan je afvallen en als cadeau je ook nog eens zoveel energieker te voelen en van je gezondheidsklachten af te zijn als pijnlijke gewrichten, een slecht humeur etc.

Mooie reviews

Willy,
“Ik heb meerdere keren te maken gehad met blessures in de periode van het begeleidingstraject. Zonder Monica zou ik het bijltje er allang bij hebben neergegooid en was ik op de ongezonde toer gegaan, zonder al te veel beweging.  Wat ik het meest waardeer aan Monica is haar toewijding en empathie. Met haar hulp heb ik niet alleen mijn fysieke gezondheid verbeterd, maar ook mijn mentale veerkracht versterkt. De professionele kennis, de warme persoonlijkheid en de betrokkenheid van Monica is zo inspirerend om de beste versie van mezelf te worden.”

Gillian
Na een uitgebreide weeganalyse concludeerde ze onlangs “Ik ben een heel blij en tevreden mens. En jij bent daar de veroorzaker van”.
Ze is een vrouw met een drukke baan als directeur van een bibliotheek. Ze heeft het roer helemaal omgegooid. Door een gezonde leefstijl met meer beweging, gezonde voeding en voldoende ontspanning is ze vol energie.

Yvonne
“Mijn energie was erg laag. Ook had ik last van obstipatie. Terwijl ik
echt het idee had dat ik gezond at en genoeg bewoog. Samen met Monica heb ik gekeken hoe mijn voedingspatroon eruit zag. Daar kwam gelukkig al  snel uit dat ik veel te
weinig vezels binnen kreeg. De energie ging beter en de ontlasting ook. Wat fijn!”

Kristie
Heeft in 5 maanden tijd haar voedingspatroon drastisch kunnen wijzigen door het invoeren van gezonde voeding met veel variatie en door een gezonde mindset over voeding. En heeft haar beweegpatroon gezond gemaakt. Ze is meer dan 10 kg afgevallen waarvan het merendeel vet. Snaaigedrag is verleden tijd en ze zit weer lekker in haar vel

Angela
“Monica heeft me in mijn weg naar een gezonde leefstijl op maat begeleid, deze samenwerking heeft geheel aan mijn verwachting voldaan. Ze neemt alle tijd met haar consulten. Ik ben 8,5 kg afgevallen, voel me energiek en zit lekker in mijn vel. En met 11 cm kwijt kan ik weer die kleding aan waar ik me eerder niet prettig in voelde, maar die ik wel leuk en mooi vond. Ik geeft mezelf nu een 8 qua lekker in mijn vel zitten en qua vitaliteit”.

Lees verder voor deze en nog meer mooie reviews

Aanmelden GLI