10 kg afvallen met de Summer Proof Challenge

Twee vriendinnen hebben zich aangemeld in onze praktijk voor de Summer Proof challenge. Het lukte de 2 vriendinnen steeds maar niet om op eigen houtje af te vallen. Ze hadden al van alles geprobeerd. Ze overwogen zelfs nog even om toch weer gezamenlijk Weight Watchers op te pakken, maar wilden niet nog een keer zoveel geld stoppen in iets wat al zo vaak tijdelijk is gebleken.

Ze vinden het fijn om begeleiding te krijgen van mij als leefstijlcoach, vanwege het vertrouwelijke gevoel, de grote betrokkenheid en de kennis die in huis is om blijvend af te kunnen vallen. En ook het lage tarief van de Summerproof Challenge speelde een rol. Eén vriendin kan het gelukkig ook nog eens vergoed krijgen bij haar zorgverzekering.

In de Summerproof Challenge gaat het om afvallen met normaal te eten, zonder dieetproducten en afslankmiddeltjes. Het afvallen gaat niet zo snel als met laatstgenoemde produkten maar ze kunnen nu wel gewoon mee eten met het gezin en uit eten gaan. En dit vinden ze niet onbelangrijk, ik geef ze groot gelijk. Ook ik zie dit als een uitgangspunt voor een gezonde leefstijl, waarbij 80 % gezond is en 20 % zondigen mag.

Ze zijn nu op de helft van de Summer Proof Challenge. Het afvallen gaat goed, 1 van de vriendinnen is 5,2 kg afgevallen waarvan 4,5 kg aan vet. En dit laatste is zo belangrijk om af te vallen zonder jojo-effect. Met diëten / lijnen val je namelijk vaak alleen af in gewicht zonder vet kwijt te raken, waarna het er vaak dubbel en dwars weer aan zit. De ander is in totaal tot nu toe 4,4 kg afgevallen en 2,2 kg in vet. Ze krijgt tips om beter te komen in de vetverbranding zoals het eten van meer vezels, meer eiwitrijk eten en sporten op een nuchtere maag. Als dit zo doorgaat, en ik merk dat ze steeds meer gemotiveerd zijn om gezond te eten en meer te bewegen, lijkt het er op dat ze na die 10x bij mij wellicht 10 kg lichter zijn. De 2 vriendinnen zijn blij met deze resultaten en ik des te meer!! Hier doe ik het voor.

Meer info over de Summer Proof Challenge of aanmelden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI