Kan niet bestaat niet (Marian)

Met doorzetting, leefstijlveranderingen en de nodige begeleiding bereik je meer dan je ooit verwacht had, dit bewijst mijn lieve klant van vanmorgen weer eens. Zelfs afkomen van een chronische aandoening?!

Na een jaar leefstijlbegeleiding, een hele gezonde leefstijl en een goede portie doorzettingsvermogen (was niet altijd even makkelijk) is ze ruim 10 kg afgevallen waarvan meer dan 8 kg aan vet. Van het dagelijkse middagslaapje van 2 uur is ze af en ze schudt steeds meer spieren wakker uit hun winterslaap. Haar 3 kwartier fietstochtje naar mijn praktijk gaat haar nu met gemak af. Dit had ze enkele maanden geleden niet durven dromen. Zo zichtbaar verbetert haar vitaliteit. Ze gaat morgen echt helemaal van de medicatie af voor haar ‘chronische’ aandoening, ms. En zonder medicijnen zijn impliceert vaak ook makkelijker afvallen en af van nare bijverschijnselen. Dus op naar het volgende doel, een 5 km hardlooprondje! Alle vertrouwen heb ik er in dat dit haar gaat lukken.

Overtuigd ben ik dat doorzetting en goede leefstijladviezen voor veel mensen de oplossing is om overgewicht tegen te gaan en andere leefstijlklachten te verbeteren danwel te verhelpen. EN kan niet, bestaat niet 🙂

Zie ook andere ervaringen die zijn opgedaan na verandering van leefstijl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI