Bedrijfsworkshops gezonde leefstijl bij Humanitas

Wat kan een vitaliteit verhogende workshop voor medewerkers in jouw bedrijf betekenen?

Stichting Humanitas werkt aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers! Als leefstijlcoach en powerwalktrainer heb ik mijn bijdrage hier aan mogen leveren, in de vorm van workshops “Gezond bewegen” en “Gezonde leefstijl in combi met wisselende diensten”.

Enkele mooie ervaringen naar aanleiding van deze workshops waren..

Beweging in de buitenlucht is lekker en ontspannend. Ik word blij van het groen in de natuur.

Net even wat actiever bewegen, buiten, in een groep, zoals het powerwalken tijdens de workshop “Gezond bewegen”, is leuk en uitdagend, en teamspirit ontstaat als vanzelf.

Samen bewegen met je collega(‘s) is gezellig. Ik zou hier vaker de tijd voor willen nemen, zoals bijvoorbeeld in de lunchpauze.

Fijn om net even die tips te krijgen hoe ik mijn voeding gezonder kan maken met wisselende diensten. En om aan mijn buikvet te werken, en aan mijn hormonen.

En, goed om tips en trucs te krijgen om meer uit het hoofd te komen en te kunnen ontspannen. Mindfulness kan ik wel vaker toepassen op een drukke dag.

De deelnemers waren enthousiast over de workshops. Ze hebben concrete actiepunten meegekregen om te werken aan hun vitaliteit.

Ze hebben meegekregen dat je vitaliteit verhoogt door goed voor je lichaam te zorgen, met voldoende ontspanning, gezond eten en drinken, voldoende beweging en buitenlucht. Je lichaam krijgt daar energie van. Je gezondheid, conditie, kracht en humeur verbetert maar ook je stressbestendigheid. En dat je door te sporten en/of te bewegen jezelf op al deze terreinen van een gezonde leefstijl in beweging zet.

En zo leuk, van 1 deelnemer heb ik ondertussen al teruggekoppeld gekregen dat ze zich direct al na de cursus zoveel positiever voelde, en meer ontspannen was bij haar avonddienst. Ze is gelijk al vaker zelf gaan wandelen en wil meer tips op het gebied van ontspanning.

Zie de video impressie waar de medewerkers tijdens een wandelcoachsessie uit hun hoofd komen en als vanzelf (energie uit)stralen.

Meer info over deze laagdrempelig maar effectieve vitaliteitsbevorderende workshops?

Neem contact met ons op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI