“Ik ben afgevallen, energiek en zit lekker in mijn vel”, Angela

Angela kwam binnen in onze praktijk met de vraag voor begeleiding om beter in haar vel te zitten, fitter te worden, centimeters te verliezen en een gezonde leefstijl te krijgen. Dit was in april 2018.

Ze gaf het “goed in haar vel zitten” een 6, haar vitaliteit een 5 en ze had een taille van 84 cm met maat 38 en ze wilde naar maatje 36.

In de 6 maanden begeleiding heeft ze haar doelen ruimschoots gehaald. Door de in onze praktijk opgedane kennis over leefstijl in relatie tot gezondheid heeft ze met de samenwerking van Monica haar doelen ruimschoots gehaald.

Angela heeft na het begeleidingstraject nog wel extra consulten ingepland om terugval te voorkomen en toch net die stok achter de deur te hebben. Na een jaar tijd is ze nog steeds op een heel mooi gewicht van 59,4 kg, met een bmi van 22  en een vet% waar alle vrouwen van dromen, nl 27,3 % en met een taille van 73,5 cm.

De ervaring van Angela : “Monica heeft me in mijn weg naar een gezonde leefstijl op maat begeleid, deze samenwerking heeft geheel aan mijn verwachting voldaan. Ze neemt alle tijd met haar consulten en geeft goede feedback en leefstijltips. Ook fijn om zo nu en dan een boek mee te kunnen nemen. Ik ben 8,5 kg afgevallen, voel me energiek en zit lekker in mijn vel. En met 11 cm kwijt kan ik weer die kleding aan waar ik me eerder niet prettig in voelde, maar die ik wel leuk en mooi vond. Ik verbaas me er momenteel tijdens het passen van kleding telkens weer over dat bepaalde kleding me nu wel leuk staat. En dat allemaal door leefstijlverandering onder begeleiding van Monica die me veel heeft bijgeleerd op het gebied van voeding en wat mijn lichaam nodig heeft. Ik geeft mezelf nu een 8 qua lekker in mijn vel zitten en qua vitaliteit”.

 

Angela, jouw doel was onder andere het lekkerder in je vel te zitten. Door jouw drastische leefstijlveranderingen, ondanks tegenslagen, heb je bereikt wat je wilde bereiken. Je zit weer lekker in je vel en heel veel meer heb je bereikt. Je straalt weer! Ik vond het heel fijn met jou te hebben samengewerkt om jou je doelen te helpen kunnen realiseren. Dankjewel voor deze samenwerking en het vertrouwen in mij gedurende dit intensieve traject. Ga zo door, ik ben blij jou te hebben leren kennen en ben supertrots op jou! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI