Succesverhalen Gecombineerde leefstijl Interventie

Dit is een blog van enkele mooie successen die de deelnemers aan mijn COOL programma naar aanleiding van mijn vraag “Wat heb jij over jezelf geleerd en jouw gedragingen, waar je verder aan gaat werken?” deelden.

Ik heb in deze blog slechts 3 succesverhalen gedeeld, en ik hou je graag de succesverhalen van de andere deelnemers nog tegoed 🙂

Kan weer genieten van een handje nootjes

Deelnemer Bart (fictieve naam) aan Mijn COOL programma vertelt “Ik heb over mezelf geleerd dat lekkere trek niet gepaard hoeft te gaan met snoep, koekjes en chips. Ik kan nu ook genieten van een stuk fruit of een handje ongezouten noten. Ik moet nog wel een stap zetten met het drinken van water. Ik drink nu 5 a 6 glazen per dag. Waar ik trots op ben is dat ik nu al 4 kilometer goed kan wandelen. Ik heb zeker meer energie gekregen. Ik ben in de eerste maand 3,5 kilo afgevallen.”

Ik heb mijn actiepunten met bewegen

GLI deelneemster, Diana (fictieve naam), zet de auto verder weg van cliënten en kantoor, zodat ze meer stappen op een dag maakt. Haar lange termijn doel is lange afstandswandelingen te kunnen maken. Klik door om haar hele verhaal te lezen

Blij dat mijn bloedsuikerspiegel is genormaliseerd

Een mooie laatste succeservaring dier ik wil delen in deze blog is het verhaal van Margriet (fictieve naam ook). Ze is blij dat haar gewicht naar beneden is, net als haar  cholesterol. “Zelfs mijn bloedsuikerspiegel is weer genormaliseerd!” Lees haar hele verhaal

Wat is het GLI programma?

Een GLI-programma is geen dieetprogramma, maar een programma gericht op een duurzame gedragsverandering, met meetbare verbetering in de leefstijl.

Het programma is bedoeld voor iedereen vanaf 16 jaar, met een BMI vanaf 25, die gemotiveerd is om het hele programma te volbrengen. Het kent zowel individuele als groepssessies. Gemiddeld is er 1x in de maand een contactmoment.

Om deel te kunnen nemen aan mijn COOL programma heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. Meer info

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI