Tropical red shake

Deze heerlijke vitamine C bom vol anti oxidanten uit het rode fruit zorgt voor een verhoging van je weerstand en geeft een direkte energie boost.  Kies je in deze shake voor een mix met kokoswater, dan zorgt het ook nog eens voor een snelle hydratatie van je lichaam, goed voor na het sporten. Een echte drank ook voor afvallen, daar deze nauwelijks kcal bevat.

Ingrediënten:

  • 400m ml kokoswater
  • 1 banaan
  • 150 gram bosvruchten
  • Evt. 1 tl honing of andere zoetmaker

Bereidingswijze:

  1. Doe het water in de blender tezamen met de andere ingrediënten.
  2. Blend
  3. Dip de rand van de glazen in water en vervolgens direct in kokosrasp, voor een tropical twist. Garneer het drankje eventueel met een beetje kokosrasp en met een stukje aardbei op de rand

Variaties: In plaats van kokoswater kan je deze shake ook maken met een andere drank naar keuze, zoals kokosmelk of amandelmelk. Daarnaast kan je kiezen voor vers fruit of voor bevroren fruit. De shake wordt heerlijk romig met bevroren fruit.

Als jij een leuke variatie hebt op deze tropical red shake, wil je deze dan in de reactie met delen. Alvast heel erg bedankt. Ik hou van experimenteren en steeds weer nieuwe drankjes uitproberen zoals je kunt zien op deze website 🙂 En ik verwacht ook meerdere bezoekers van deze site.

Kijk ook eens naar de lenteshake top 10 van vorig jaar voor mijn andere shake recepten, en als je zoiezo wilt snuffelen naar gezonde recepten, zie mijn recepten database.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI