Een impressie van de 10 km Powerwalk Challenge

De 10 km powerwalkchallenge hebben we gehaald. Door weer en wind hebben we flink tempo kunnen houden. Echt super! We hebben op de laatste zaterdag een mooi tempo van 6,6 km/pu gelopen over ruim 13 km.

Zevenhuizen hebben we doorkruist, Oud Verlaat gepasseerd en daarmee de Rotte, de Eendrachtspolder en de Zevenhuizerplas meegepakt. Met een heerlijke groepsspirit, waarbij ieder werd gestimuleerd door te gaan. We hebben de challenge gezellig afgesloten en getrakteerd bij Mamamo.

Onze brandstoftank weer aangevuld met Koekela lekkers en opgewarmd met cappuccino / koffie. Ondanks het weer waren de ervaringen super positief.

Karen gaf aan “het was héérlijk, sportief en inspannend”, Sipke vond het “een goede opstart van het weekeinde en stimulerend” en Petra, Angelique, Jacqueline En Ad vonden het “erg gezellig”. Peter tenslotte vond het “gezellig, inspannend en goed voor de spieren”.

Hele mooie ervaringen waar we super blij mee zijn, en ontzettend leuk te horen dat er om een vervolg wordt gevraagd. Liefst voor elke zaterdag hoorde ik al van sommigen.

Voor nu kunnen we terugkijken op een mooie challenge en een hele gezellige afsluiting. En voor degenen die er door omstandigheden niet bij konden zijn, er komt zeker een vervolg. Laat maar weten hoe jij dat vervolg wil zien, dan kunnen we daarmee een nieuwe uitdaging bedenken.

En zie onder de gemaakte foto’s

Lijkt je het leuk om een keer mee te doen. Meld je aan voor een gratis proefles

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI