100 likes op facebook

 

Alle mijlpalen moeten gevierd worden… dat is mijn credo! Op facebook heb ik op 22 november dit jaar mijn 100ste like gekregen.

bedankt28nov2013

Daar ik hier zo blij mee was en het weer een te vieren mijlpaal inhield, wilde ik alle facebookfans bedanken met gezonde hapjes en drankjes en een verrassing voor thuis. Deze verrassing was feestelijk verpakt, daar het een feestelijke lekkernij was… namelijk gevulde speculaas, suikervrij, lactosevrij en glutenvrij. Klik hier voor het recept Verantwoorde gevulde speculaas

kadogevuldespeculaas

Ik bedank de aanwezigen voor de gezellige middag en hoop dat jullie hebben genoten, zoals ik heb genoten!! Tot het volgende xxx facebook like feest!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI