Dagelijks bewegen met een drukke baan (Gillian)

Wie is Gillian

Gillian is een vrouw met een drukke baan als directeur van een bibliotheek. Daarnaast is ze getrouwd, moeder en ze is oma. Ze vond mijn praktijk via Google en nam contact met me op.

Graag wilde ze met mij aan de slag om zich vitaler te voelen en af te vallen en ging er voor. Het roer ging helemaal om na de ontdekking dat ze juist energie kreeg door een gezonde leefstijl. Met meer beweging, gezonde voeding en voldoende ontspanning. Lees verder

Gillian, meer energie door een gezonde leefstijl

De coaching

In mei 2019 had Gillian mijn praktijk Geniet van Gezond gevonden.

Ik heb haar een half jaar mogen begeleiden op haar weg naar een gezonde leefstijl. We gingen samen een paar keer in de maand aan de slag gingen met het maken van nieuwe actieplannen om haar doelen te realiseren. Daarnaast werd ze lid van onze Powerwalkingclub Nesselande waar ze meermaals in de week mee deed met onze lessen. En zo leuk, ze deed dit terwijl ze helemaal uit Waarde moest komen.

Actiepunten van Gillian

Haar voedingspatroon heeft ze drastisch omgegooid, en is koolhydraatbeperkt gaan eten. Dagelijks is ze gaan bewegen en steeds meer kwam bij haar de prioriteit te liggen op het inplannen van me-time naast haar agenda van haar drukke baan.

Sinds die tijd houdt ze de focus op een gezonde leefstijl door mee te doen met, koude trainingen en ademhalingstechnieken van Koen de Jong, iPods beluisteren met thema’s als gezonde mindset, oervoeding etc. En ze is gaan hardlopen!

Ze deed ook mee met bijna alle online beweegchallenges die ik de afgelopen jaren heb gegeven. Deze challenges staan ook in het teken van dagelijks bewegen.

Met mooie ervaringen zoals “Ik heb genoten Monica! Je hebt me gemotiveerd tot bijna elke dag krachttraining en elke dag meer bewegen. Ik geniet ook elke dag van jouw beweegboost filmpje en van alle uitlegvideo’s. Ook je e-book met recepten helpt me regelmatig.”

Bereikte resultaten op het gebied van vitaliteit en afvallen

Ze is blij met haar gewicht en met haar vitaliteit. En blijft werken aan haar gezonde leefstijl, dat haar zoveel energie geeft. Ze wil die gezonde leefstijl zo behouden danwel nog meer verbeteren.

Koude training samen met Gillian

Wat een topper ben jij Gillian! Ga zo door, ik ben trots om zo en dan nog jou te mogen uitdagen met meer bewegen, koude training, en andere uitdagingen. Gaan we de komende winter weer samen dippen 😉

Lieve groet, je blije coach,

Monica

Aanmelden GLI