Zonder Monica zou ik het bijltje er allang bij hebben neergegooid”

Al 1,5 jaar ben ik personal coach van Willy Valk. Daar we ver van elkaar vandaan wonen hadden we een jaar lang om de 2 weken en het laatste halfjaar maandelijks contact via Zoom, Whatsapp en Mail. Ik vroeg haar laatst om haar ervaringen met mij als haar coach, en lees verder wat ze schreef.

“Ik heb meerdere keren te maken gehad met blessures in de periode van het begeleidingstraject. Zonder Monica zou ik het bijltje er allang bij hebben neergegooid en was ik op de ongezonde toer gegaan, zonder al te veel beweging.

Haar begeleiding en gesprekken motiveerden mij steeds weer om na een blessure langzaam weer op te bouwen, met de juiste mate van beweging, maar ook met voldoende ontspanning en met herstellende voeding.

Monica heeft een unieke manier om mij de juiste vragen te stellen, alternatieven te bedenken en geduldig naar mijn verhaal te luisteren.

Dankzij haar als personal coach blijf ik in beweging, maak ik bewuste keuzes in mijn voeding en leer ik steeds meer over voeding en lichaamstype. Met het samen bepalen van actieplannen blijf ik op de goede weg, voor het naleven van een gezonde leefstijl. Ze heeft me laten zien dat gezonde gewoontes opbouwen en een gebalanceerde levensstijl hand in hand gaan.

Wat ik het meest waardeer aan Monica is haar toewijding en empathie. Ze is echt betrokken bij mijn welzijn en geeft me het vertrouwen dat ik nodig heb om stappen vooruit te blijven zetten. Met haar hulp heb ik niet alleen mijn fysieke gezondheid verbeterd, maar ook mijn mentale veerkracht versterkt.

En ik ben nog steeds zo blij met deze maatwerk begeleiding. De professionele kennis, de warme persoonlijkheid en de betrokkenheid van Monica is zo inspirerend om de beste versie van mezelf te worden.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI