Your Marathon Challenge 23 okt ’21

Een jaar uitgesteld vanwege Corona. Zaterdag 23 oktober was het zover. We deden als team Powerwalkingclub Nesselande mee, aan de voor het eerst georganiseerde Your Marathon Challenge. Speciaal georganiseerd door de NN Marathon Rotterdam, nav het 40 jarig bestaan. De insteek is dat iedere deelnemer zelf of zoals in ons geval in clubverband, traint voor de 40 km. En de rest over de Coolsingel Finish met anderen loopt.

Training bij onze Powerwalkingclub Nesselande

We hebben in onze eigen powerwalklessen, voorafgaand aan dit event, de 40 km gelopen, op tempo uiteraard. Tijdens iedere clubles powerwalken we minimaal 5 km. En de planning kwam uit, om deze 40 km in 4 weken te hebben kunnen afleggen, met iedere week 2x een training voor de Marathon Challenge.

Op de dag van de Marathon Challenge

We zijn de dag begonnen met een zelf georganiseerde 10 km Powerwalkroute, die startte bij Kralingse Zoom. Zie verder de foto impressie. Deze ging via de Willemsbrug en Noordereiland eindigde bij de start van het event, nl bij Leuvehaven. Vanaf Leuvehaven hebben we de resterende 1,195 km gelopen (om het met de 40 km gelopen tijdens onze eigen lessen, een daadwerkelijke wandelmarathon te maken) met andere loopgroepen uit Rotterdam eo.

Het was een feestje! We liepen met z’n allen al swingend op de muziek van Lee Towers, over de Coolsingel Finish. Dank aan de organisatie @marathonrotterdam

En dank aan Sipke Gelling van Kluitman Educatief BV, sponsor van onze clubshirts.

Zie voor een video impressie, https://youtu.be/gyhRWxw9BYA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI