Workshop gezond gewicht

Deze complete workshop ‘Gezond Gewicht’ heeft als doel jou de handvatten aan te reiken om een gezond gewicht structureel te realiseren met nieuwe inzichten en leefstijlverandering.

Inhoud

Wat is jouw gezonde gewicht? Iedere deelnemer heeft tijdens deze workshop de kans zijn gewicht, vet% en spiermassa% te bepalen door een weging op onze bio impedantieweegschaal.

Met welke voeding? Je bepaalt tijdens deze workshop jouw energiebehoefte. Je krijgt een opfrisser over gezonde voeding en gaat een voedingsplan op maat maken. Daarna maken we gezamenlijk een gezonde snack om zelf te nuttigen na de workout.

Wat voor beweging? Je gaat een beweegplan op maat maken. En we gaan gezamenlijk aan de gang met een effectieve workout.

En ontspanning? Welke ontspanning kan en zou jij periodiek in willen bouwen? Dit bepaal je voor jezelf tijdens de workshop en geef je weer in jouw ontspanningsplan. Hierna volgt een korte gezamenlijke ontspaningsoefening om alles nog eens goed te laten bezinken.

Aanvullende info

Wanneer: Iedere 3de woensdag van de maand van 20.15 – 21.45 u

Waar: Praktijk Geniet van Gezond, Gerrit Verrijstkade 17, Rotterdam (Nesselande. Te bereiken onder tel.nr: 06-11098764

Gegeven door: Monica van der Knaap, erkend en ervaren leefstijlcoach

Kosten: €20,-

Extra stimulans

Naast deze workshop kan je een abonnement nemen op dagelijkse online gezondheidsstimulans. Stimulerende berichten kunnen oa zijn: Een gezond recept, nieuwe voedingsinzichten, een workout oefening, een ontspanningsoefening of een gedachte om over na te denken. Jij kiest op welk platform je gestimuleerd wilt worden. Je kunt dagelijks berichten via een facebookgroep of via een whatsappgroep ontvangen. Wij hopen uiteraard feedback hierover te ontvangen zodat we bijna stimulans op maat kunnen leveren. Daarnaast krijg je de groepsstimulans die jou verder kan helpen in de realisatie van jouw gezondheidsdoelen.

Kosten van een abonnement:

  • Maandabonnement a €20,-
  • Halfjaarabonnenmet a € 100
  • Jaarabonnement a €180

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI