Weer een mooie afsluiting + herstart van een begeleidingstraject

Verleden week was ik al zo trots op een afsluiting van het begeleidingstraject van een jonge moeder. Ze was weer op haar gewicht van 15 jaar geleden.

vooruitgang website foto

Vandaag heb ik het traject afgesloten van een vrouw van 65 jaar die zichzelf vandaag een vitaliteitscijfer heeft gegeven van een 7,5 terwijl ze binnen kwam met het cijfer 5. Ze heeft hard gewerkt aan haar leefstijl onder mijn begeleiding en is van een 5, naar een 6 1/2, naar een 7,1 en vervolgens naar een 7,5 opgeklommen. Ze heeft heel veel veranderingen doorgevoerd waarin ze zich erg goed voelt.

Haar belangrijkste veranderingen zijn:

  • een andere levensstijl met veel meer groenten, minder gadgetvoeding en meer aandacht voor de juiste voeding. Daarnaast gezonde beweging met diverse bewegingsvormen en de juiste dosis ontspanning
  • relaxte houding tov haar gewicht. De focus heeft ze meer weten te leggen op het goede gevoel bij het juiste eten waardoor ze vanzelf afvalt
  • geen terugvallen naar een ongezond voedingspatroon

vitaliteitscijfer

Ook weer zo trots! En heel fijn te zien dat een gezonde leefstijl toch vaak weer werkt. En een gezonde leefstijl heeft bij ieder persoon weer een andere invulling.

Vandaag mocht ik ook een andere jonge moeder begroeten die even was gestopt met het begeleidingstraject daar ze er een paar maanden geleden niet meer de energie er voor had. Ze is nu weer volop gemotiveerd en werkt hard aan een gezonde leefstijl waarbij ze er volop voor gaat om een koolhydraatarm voedingspatroon zich geheel eigen te maken. Hiermee wil ze haar vitaliteit op krikken en daardoor tegelijk afvallen. Ik ga uiteraard voor haar en met haar ook mijn  uiterste best doen zodat zij haar doelen gaat halen. Overtuigd ben ik er van dat dit gaat lukken! Een super trotse coach voel ik me dat het vertrouwen van mijn  klanten in mij goed zit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI