We zijn weer in een lockdown

Deze derde lockdown, die doorloopt in het nieuwe jaar, vraagt om een nieuw aaanbod onze dienstverlening. We hopen van harte, dat we vanaf 20 januari weer jou persoonlijk kunnen ontmoeten in onze praktijk en/of met de groepspowerwalks.

Online diensten

We zijn voor alle geïnteresseerden in onze diensten en in onze powerwalks volop bezig met het ontwikkelingen van online begeleidingstrajecten, online stimulans en meer programma’s voor het nieuwe jaar 2021. De meeste online trajecten zullen vanaf 4 januari ingaan. Onder heb ik al onze geplande online diensten in het kort beschreven.

  1. Powerwalks

Je kunt je in het lessenrooster inplannen voor een georganiseerde powerwalk vanaf maandag 4 januari. Ieder die zich aanmeldt zal worden gekoppeld aan een powerwalkmaatje met een vergelijkbare conditie zoals jij hebt. Je krijgt via de appgroep Powerwalk Meldingen een route en een tijd van starten, zodat je niet tegelijk met andere duo powerwalkers start. Het lessenrooster staat al klaar in Trainin, alleen de exacte tijd van starten zal op de dag zelf bepaald worden en is afhankelijk van de aanmeldingen.

2. Online 5 kg afvallen groepschallenge in een besloten groep op Facebook

Deze groepschallenge zal maandag 4 januari van start gaan. Je krijgt 4 weekmenu’s met 84 gezonde, glutenvrije en lactosevrije recepten, om je in de vetverbranding te brengen, zonder dat je spiermassa verliest. Kortom afvallen op een gezonde manier, zonder dieet. En lekker in je vel zitten, door aanpassing van je leefstijl. Naast recepten doe je mee met een 4 weken workoutchallenge, krijg je leefstijltips, met de dagelijkse stok achter de deur en stimulans van mij en van de groep. Er hebben zich ondertussen al 5 personen aangemeld. Meer info

3. Individuele 5 kg afvallen challenge , via de mail. Neem contact op voor meer info

4. Facebook Feestdagen Workout Challenge, deze loopt momenteel. Aanmelden kan nog steeds

Al 32 mensen doen mee met deze gratis Workout Challenge, met dagelijks stimulerende blogs en video’s om te blijven bewegen, in het kader van #wedoenhetsamenentochalleen en #stayfit2gether. Je kunt nog aansluiten, de challenge loopt tot en met 29 december. Meer info

Geldigheidsduur van begeleidingstrajecten, strippenkaarten en de start van de abonnementen

We hebben besloten met deze derde lockdown, een nieuwe aanpak 2021 in voeren voor geldigheidsduur van diensten en opschorten van abonnementen.

  1. De geldigheidsduur van de leefstijlbegeleidingsconsulten die voor de zomer zijn gestart, laten we tot en met eind maart 2021 geldig zijn. Ik neem in het nieuwe jaar graag contact op met onze huidige klanten voor het maken van nieuwe afspraken (als deze nog niet zijn gemaakt,danwel in de periode van de lockdown vallen) en voor de resterende openstaande deelfacturen.
  2. De regel in onze algemene voorwaarden, dat de geldigheidsduur van de strippenkaarten 4 maanden is, zal in het nieuwe jaar strikter worden nageleefd door ons.
  3. De regel in onze algemene voorwaarden die voor abonnnementhouders geldt, dat abonnementen maximaal 6 weken opgeschort kunnen worden, zal in 2021 strikter worden nageleefd. Deze regels zijn door ons in het leven geroepen om de continuïteit van de lessen te kunnen waarborgen en jullie te kunnen garanderen dat jullie verantwoord les kunnen krijgen. Als we weten wie we moeten kunnen inplannen voor een les, weten we ook of we nieuwe leden moeten zoeken voor evt lessen met minder animo. Meerdere mensen die zich voor een proefles hebben aangemeld, heb ik nu al een tijd in de wacht staan, vanwege de onzekerheden als gevolg van corona en animo vanuit ons actuele ledenbestand.
  4. De abonnementen voor alle abonnementhouders van onze powerwalkclub zullen vanaf begin januari weer ingaan. Met uiteraard ook weer uitzonderingen op de regel, danwel al eerder gemaakte afspraken met jou.

    Ik hoop in deze derde lockdown ook weer op jouw begrip en steun met onze aanpak in 2021.

Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen neem dan contact met me op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI