Feestdagen

Op een feestdag geeft de Power Walking Club Nesselande in principe geen les. Abonnementhouders kunnen een eventueel gemiste les inhalen op een andere dag binnen de abonnementsperiode.  We zorgen er voor dat er in de week van de gemiste les een extra les wordt gepland om nog meer mogelijkheid te geven, de gemiste les in te halen. Als het niet lukt om binnen de abonnementsperiode de les in te halen, krijg je in overleg  een extra les tegoed.

Ziekte

Tijdens ziekte, met ziekenhuisverblijf of thuisverblijf, met ziekteduur langer dan 2 weken, kan een abonnement tijdelijk worden stilgezet. Als de trainer zelf ziek is, wordt (worden) de gemiste les(sen) tegoed gehouden voor de deelnemers met een abonnement

Vakantie en afwezigheid

Lessen gaan standaard door in de schoolvakanties. Geen les is er als de trainer zelf op vakantie is, dit wordt van te voren per mail en/of app doorgegeven. Ga jij op vakantie en heb je een abonnement, geef dit vooraf dan door per mail en/of app. In beide gevallen wordt dan de abonnementsperiode met de duur van de vakantie verlengd. Altijd is overleg mogelijk!

Gemiste les

Abonnementhouders kunnen uiteraard een gemiste les binnen de abonnementsperiode inhalen.

Heb je vragen, aanvullingen en/of opmerkingen, ik hoor ze graag!!

Groetjes,
Monica

Te volgen op social media

Aanmelden GLI