Topresultaten 4 weken afvalchallenge

Na de 4 weken afvalchallenge zijn zulke mooie resultaten behaald door de 8 deelnemers. Mireille spant de kroon en Corien doet zeker niet onder. Iedere deelnemer aan deze challenge is afgevallen, ieder is gemiddeld 0,5 kg of meer gemiddeld per week afgevallen. Maar ook vet kwijt geraakt en slanker in de taille geworden. En allen hebben lekker gegeten, “Wat een lekkere recepten zitten er weer in dit weekmenu” hoorde ik veelvuldig. Ik heb het idee dat de pokébowl het meest favoriet was, maar ook de diverse soepen en salades vielen zo in de smaak. Sommige deelnemers hadden niet geweten dat je met lekker eten ook kan afvallen. Hahaha, dit is iets wat mij altijd zo mooi in de oren klinkt. “Geniet van Gezond”, is niet voor niets mijn  bedrijfsnaam, en tegelijk mijn slogan.

De ervaringen van de deelneemsters kort samengevat zijn: “Werkbaar, stimulerend, lekker 🙂 horizon verbredend, positief, laagdrempelig, heerlijke recepten, goed vol te houden, bewust en geen dieet”. En super lief het bedankje van 1 deelneemster “Lieve Monica, bedankt voor minder van mij :)”. Ik ben blij met de behaalde successen van deze kanjers! En ik hoop dat ik met een vervolg op deze challenge in september, meer mensen blij kan maken met een werkbare challenge om af te vallen.

De mooie resultaten kregen de deelnemers ingelijst mee! Nu volhouden challengers. Wil je weer of nieuw meedoen met de after summer challenge, dan kan je al je aanmelden, klik hier. Wel geldt helaas Vol = Vol.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI