De 3 weken Stayfit2gether Challenge is DE challenge om dagelijks te blijven bewegen, in tijde van Corona, waarbij je wel de fijne online groepsstimulans kan ervaren die het bewegen leuker maakt. Het is een mooi alternatief voor de groepslessen bij een sportschool. We hebben deze challenge al 4x eerder volbracht, en met steeds weer groot succes.

We starten onze eerstvolgende challenge op 8 februari, dit keer onder de noemer “Women’s Power Challenge”. Onze vorige challenge was GRATIS, als kerstkado voor de interesse in onze dienstverlening. Hier deden 31 deelnemers aan mee. En met de mooiste succeservaringen, waarbij ik vroeg deze samen te vatten in trefwoorden. Deze trefwoorden kwamen er onder andere uit ….”Gezellig, samen, motiverend!” en “Leuk, nuttig, haalbaar” maar ook “Buiten, wandelen en stimulans’ .

Doe je mee met de komende challenge?

Mail me voor meer info of meld je direct aan en sluit je aan bij de besloten facebookgroep.

Succesvol de sponsoractie beëindigd

De eerste 3 weken challenge in deze serie is op ‘Woningsdag’ geslaagd volbracht met 21 leuke en enthousiaste deelneemsters. We hebben voor deze challenge een sponsoractie opgezet op de site van het ouderenfonds om ons steentje bij te dragen aan de ouderenzorg, en ze uit de eenzaamheid te halen. De totale sporsoropbrengsten is opgelopen naar €275, meer dan verwacht, waar we super blij mee zijn. Hierbij nogmaals een hartelijk dank aan alle 24 sponsoren voor jullie mooie giften. Deze giften zullen worden gebruikt om ouderen uit de eenzaamheid te krijgen. Zie onze actie

Er zijn veel succeservaringen zoals van de 3 powerwalkers van team Yellow ? “Lieve Monica, wij vinden het super dat jij ons op afstand blijft stimuleren met powerwalken. Je bent geweldig”. Dat is toch gaaf! Of die van Marjolein ” Was leuk, fijne tips en tricks weer! “. Maar ook de andere deelnemers aan de voorgaande challenge zijn super positief en voelen zich gestimumeerd te blijven bewegen in deze challenge.

De kernwoorden die opkwamen bij deze challenge bij de deelnemers zijn onder andere (groeps)stimulans, buitenpret, lichaamsverhoudingen, groepsgevoel, fit, energie. Dit zie je terug in de stimulerende foto’s die door de deelnemers werden gepost. Zie de foto impressie.

Vanwege het succes van de afgelopen challenges gaan we door met het organiseren van 3-weekse challenges totdat de sportclubjes en sportscholen weer mogen starten en groepssportlessen weer mogelijk zijn.

Nieuwe challenge start op 8 februari

Deze challenge zal een vervolg zijn op de 4 eerdere succesvolle Stayfit2gether challenges (zie boven) en zal ook worden georganiseerd in een besloten FB groep. De challenge is opgezet om, in deze coronatijd, een online alternatief te bieden voor de stimulans bij groepslessen van een sportclub.

Je wordt gestimuleerd met dagelijkse blogs en/of video’s, in een gezellige en laagdrempelig groep, om dagelijks te  bewegen. En de deelnemers stimuleren elkaar hier in met het ‘posten’ van de beweegervaringen. Je realiseert met deze challenge de doelen als conditie en krachten op peil houden danwel deze te verbeteren. 

De challenge omvat:

  • een 3 weken beweeg challenge met een uitdagend schema, waarbij we om de andere dag afwisselen met een conditietraining (zoals lopen of andere cardio) en een training functionele oefeningen, ofwel krachttraining. De krachttraining is eenvoudig thuis te doen, we maken vooral gebruik van ons eigen lichaam en de oefeningen zijn te verzwaren door gebruik te maken van huis-tuin en keuken attributen.
  • dagelijkse blogs met uitleg ( video of foto’s)  over de workout van de dag
  • leukste groepsstimulans van enthousiaste deelnemers (zoals het er nu naar uitziet doet iedereen weer mee met het vervolg) en van Monica
  • leefstijltips
  • feedback op jouw beweging
  • antwooorden op vragen

We starten op maandag 8 februari en dagen ons dagelijks tot en met zondag 28 februari uit met een beweegschema met een leuke, uitdagende opbouw. 

Dagelijkse stimulans van de groep en van Monica van der Knaap, gediplomeerd leefstijlcoach bij Geniet van Gezond / gediplomeerd beweegcoach / erkend BGN voedingscoach en powerwalktrainer bij de Powerwalking Club Nesselande

Fit en Fun met de Stayfit2gether Challenge en in de februarimaand met een leuke Women’s Power Challenge!   Doe je mee? 

Meer info, mail naar monica@genietvangezond.nl
Wil je je aanmelden, koop direct jouw ticket voor deelname .

Boek nu