Dit nieuwe online leefstijlprogramma “Samen Lekker Fit, in een besloten groep, is een vervolg op de online Lekker Fit Boost en de Lekker Fit Challenges die ik jaren heb gegeven.

Met het programma Samen Lekker Fit gaan we SAMEN DOORPAKKEN, waarbij veranderingen in jouw leefstijl blijvend zullen zijn. 

Jij gaat jouw leefstijldoelen realiseren en veranderingen in jouw leefstijl structureel doorvoeren. Dit kan zijn, het wekelijks doen van krachttraining, de dagelijkse beweging, het gezonde eten, werken aan rust in jouw lichaam en geest, afvallen, etc etc. 

Welk doel heb jij waar jij die stok achter de deur van mij en van de groep goed bij kunt gebruiken? En dan nu 1 maand lang, om veranderingen in jouw leefstijl structureel te laten zijn.

Wat je dagelijks krijgt, 28 dagen lang?

 • Dagelijkse inspiratie met recepten en leefstijltips om jouw doelen te realiseren, via de mail
 • Groepsspirit in een appgroep
 • Stok achter de deur van een erkend leefstijlcoach / Personal trainer / voedingscoach / lifecoach

Wat je wekelijks krijgt, 4 weken lang?

 • Focus op jouw actiepunten, via de mail.
 • Inspiratie voor nieuwe actiepunten om sneller jouw doel te realiseren
 • Mogelijkheid tot het volgen van een gezamenlijke krachttraining via zoom van 10 – 10.45 u, Video wordt opgenomen
 • Video met wekelijks wisselende thema’s: Energiehuishouding, suikervrij eten, hormoonhuishouding, goede vetten en eiwitten, vetverbranding, vasten, ademhaling, koude training, stress verlagen, weerstand verhogen. Ook via de mail.
 • OPTIONEEL: wekelijkse 1:1 zoomsessie

Wat je bij de start krijgt?

 • Een groepszoomsessie, waarbij jij, onder begeleiding, jouw doelstelling voor dit leefstijlprogramma zodanig vaststelt in de tijd, dat je houvast er aan hebt. Je hebt daardoor de focus op maandelijkse en wekelijkse doelen en dagelijkse actiepunten.
 • Mogelijkheid tot het stellen van vragen.
 • Een verrassing in de brievenbus

Extra’s die je krijgt?

 • Een verrassing aan het einde in de brievenbus
 • OPTIONEEL een bodyscan
 • OPTIONEEL een voedingsdagboekanalyse
 • OPTIONEEL een 1:1 zoomsessie
 • Mogelijke vergoeding via aanvullende zorgverzekering

De eerste data

 • Maandag 16 januari om 10 u, mogelijkheid voor de bodyscan (METEN = WETEN)
 • Op 17 januari om 19 u de eerste groepszoomsessie
 • Maandag 13 febr om 10 u, mogelijkheid voor de bodyscan

Kosten voor deze groepsbegeleiding €99,-

Opties:
Kosten bodyscan €15,-
Kosten voedingsdagboekanalyse €85,-
Kosten 1:1 zoomsessie €55,-

Lees ook enkele ervaringen van mijn vorige online challenges

Willy Valk: Begin 2022 heb ik meegedaan met Monica’s online challenge ‘Lekker fit’. Het enthousiasme van Monica werkt aanstekelijk, haar deskundigheid is groot. Het heeft voor mij betekent dat ik nog steeds (sept ’22) elke dag om 06.30 u buiten sta en een uur loop. Iets wat ik eerder niet volhield. Altijd te druk etc. Monica motiveert en begeleidt mij nog steeds, waardoor ik fit de dag begin. Ook voor voedings- en ontspanning vragen kan ik bij haar terecht. Ik ben ontzettend blij dat ik die challenge ben aangegaan! 

Ellen: Ik wil je even laten weten, dat ik met heel veel plezier, iedere dag de oefeningen nog doe. Is het niet ’s morgens vroeg dan ’s avonds of in de middag, voel me lekker fit, en super blij.En dan daarna denken zo ik heb het voor vandaag weer gefikst.

Sandra: Mijn eetpatroon is stukken verbeterd. Verder heb ik het beweeggedeelte op mijn eigen manier ingevuld wat ik kon. Ik blijf goed op mijn voeding letten, en 2x in de week doe ik de Milon. Deze week is hier de avondvierdaagse en loop de 5km. De ademhalingsoefening is een supertip van je, ik heb al een aantal jaar een brok in mijn gevoel, allerlei onderzoeken gehad, niets te vinden, het is stress gerelateerd. Door je oefening gaat het al beter en is het gevoel nog minimaal

Marianne: Monica bedankt voor je enthousiasme en alle goed tips. Je was weer zeer stimulerend voor mij 

Tineke Bloemen: Monica heeft mij, een verstokt bank-/bureaubintje, aan het bewegen gekregen met haar Lekker Fit BeweegBoost. Een serieuze prestatie waar ik ontzettend blij mee ben. In de eerste plaats omdat ik me daardoor fitter voel. En in de tweede plaats omdat deze boost de aanzet was van kilo’s gewichtsverlies. Monica’s enthousiasme, kundigheid en warmte zijn onontbeerlijk voor zulke resultaten. Ik kan haar als beweeg- en vitaliteitscoach van harte aanbevelen, ook aan mensen die van nature niet warm lopen voor fysieke inspanning. Dankjewel voor de fijne ervaring en het prachtige resultaat, Monica!

Enkele mooie ervaringen van de feestdagenchallenge van 2021

Corrien Dam: Ik heb genoten van de Feestdagen beweegchallenge 2021 van Monica. Vooral omdat Monica zeer stimulerend en motiverend is. Zo is het me gelukt twee minuten te planken. Maar wat ik het allerleukste vond is dat ik door de challenge ben gaan hoepelen. En de hoelahoep is een blijvertje gebleken. Ik doe het nog steeds met veel plezier. Dankzij Monica!

Lees verder

Ik help je graag