Resultaten na 3 weken Summer Challenge

Als je bedenkt dat je gemiddeld 0,5 – 1 kg afvalt met een gezond voedingspatroon dan zijn mijn deelnemers aan de 4 weken Summer Proof Challenge dan zijn de deelneemsters bovengemiddeld goed bezig! Alle deelneemsters zijn ondertussen rond de 1,5 kg afgevallen of meer, vet kwijtgeraakt en slanker in de taille. Eén deelneemster is al 4,6 kg kwijt waarvan 4,4 kg vet, in 3 weken tijd. Een andere deelneemster is 7 cm kwijt in haar taille.”Ik heb eindelijk mijn taille terug” roepen 2 deelneemsters.  Geweldig!!

Twee deelneemsters zijn deze 3de week niet afgevallen. Je lichaam is soms niet zo makkelijk te sturen blijkt ook weer met deze challenge. Dan blijft het een kwestie van volhouden en bij terugval herpakken. En leren van je lichaam. Je mag 20% zondigen in je voedingspatroon, en je hoeft je niet continue te houden aan gezonde voeding.  Dit kwam gisteren aan de orde in de voorlichting. Plan zondigmomentjes!  Ik ben er van overtuigd dat ook deze 2 deelneemsters volgende week weer afgevallen zijn. Knop om en gaan.

De voorlichtingssessies zijn voorbij. Nu is het een kwestie van volhouden, doelen stellen en actieplannen maken. Nog 1 weegmomentje en dan kunnen we de balans opmaken van de 4 weken challenge. Maar de gemiddelde resultaten na 3 weken zijn super!!

Aanmelden voor de nazomer challenge kan al. Deze zal op de woensdagavond starten, op 4 september om 19 uur. Er zijn nog enkele plekken vrij . VOL = VOL. Kosten: € 60,- , huidige challengers krijgen € 10,- korting. De kosten kunnen mogelijk worden vergoed via aanvullende zorgverzekering.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI