Resultaten na 2 weken Summer challenge

Als je bedenkt dat je gemiddeld 0,5 – 1 kg afvalt met een gezond voedingspatroon dan zijn mijn deelnemers aan de 4 weken Summer Proof Challenge super toppers! Alle deelneemsters zijn ondertussen meer dan 1 kg afgevallen, vet kwijtgeraakt en slanker in de taille. Eén deelneemster is al 3,7 kg kwijt in 2 weken tijd en een andere deelneemster is 5,5 cm kwijt in haar taille. En dit met de mooie succeservaringen “ik heb koud douchen een vast ritueel gemaakt” 🙂 en “Wat een lekkere en makkelijke recepten weer, en leuk die variatie” en ook “De broccolisoep was heerlijk”! Zie je me blozen, wat vind ik het fijn als mensen zo kunnen genieten van een gezonde leefstijl.

Sommige deelneemsters zitten in de overgang, hebben opvliegers of hebben juist hun maandelijkse periode. Dan kan het zijn dat je lichaam niet de prioriteit geeft aan vetverbranding, doordat je geslachtshormonen uit balans zijn en je daardoor bijvoorbeeld slecht slaapt. Andere deelneemsters hebben werkdruk en een disbalans in werk / privé waardoor het stresshormoon cortisol kan pieken en je daardoor juist vetopslag krijgt. Daarnaast kan je met een gemiddeld weekmenu toch te weinig voeding binnenkrijgen, (omdat iedereen uniek is en je bijna nooit gemiddeld bent), waardoor je ook disbalans in je hormonen krijgt. Dit allemaal kwam gisteren kort aan de orde in de voorlichting. Goed afvallen is zo makkelijk nog niet. Maar deze toppers gaan super goed.

Volgende week is al weer de laatste groepssessie waarin we nader ingaan op terugval,  etiketten lezen en doelen stellen. De huiswerkopdracht voor de komende week aan de summerproof challengers is oa ook het bewaren van de etiketten op verpakkingen van voedingsprodukten die veelvuldig worden gegeten/gedronken. Succes toppers!!

Aanmelden voor de nazomer challenge kan al. Deze zal op de woensdagavond starten, op 4 september om 19 uur. Er is plaats voor 8 deelnemers . VOL = VOL. Kosten: € 60,- De kosten kunnen worden vergoed via aanvullende zorgverzekering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI