Resultaten na 1 week Summer challenge

Wat een gigantisch mooie resultaten zijn er al behaald na 1 week mee doen met de 4-weekse Summer proof challenge.  De toppers qua gewichtsverlies en vetverlies waren Corien en Mireille. Corien viel 2,1 kg in gewicht af en ook nog eens 2,2 kg aan vet.  En de andere topper is Mireille die 2,5 kg is afgevallen in 1 week waarvan 1,5 kg aan vet. Maar alle 8 de deelneemsters (dit keer alleen vrouwen, waar blijven de mannen?) zijn afgevallen. Twee deelneemsters zijn ook in 1 week visceraal vet afgevallen, dat is het buikvet wat tussen de organen zit. Dit vet zorgt voor hart – en vaataandoeningen. Eén deelneemster presteerde het om 3 cm tailleverlies te hebben. Geweldig, wat ben ik trots op de inzet van deze superwomen! Want verandering in leefstijl en daarmee ingesleten gewoontes zijn bijna het moeilijkste wat er is. En ze hebben allen veel veranderingen in  leefstijl ingevoerd. Mooie successen hoorde ik als “Het eten is allemaal super lekker”, en “Ik ben geen sporter, maar ben wel bewust meer aan het bewegen”. Maar ook “Ik kon deze week de verleiding van een traktatie op mijn werk gewoon weerstaan, en daar ben ik trots op”, is ook zo’n mooie. Als je een doel hebt, en je realiseert deze, dan neemt jouw zelfvertrouwen toe. Leuk om dit in onze challenge ook te horen zeggen.

Zelfs de familie geniet mee van de challenge. “Mijn dochter is geen groente eter, maar ze had zelfs mijn  portie groentes opgegeten”, en “De lijnzaadcrackers (zie recept) worden zelfs meegenomen naar school, dit vond mijn zoon zo lekker dat hij zijn brood daarvoor liet staan”. “Mijn zoon wilde in eerste instantie niets weten van bulgur, daarna wilde hij toch een hapje proeven en hij vond het lekker”. Hahaha, geweldig toch!! Deze challenge gaat niet om het volgen van een dieet. Het gaat om veranderingen in mindset, in gezonde voedingskeuzes, in gezond willen bewegen en in het creëren van rust in je lichaam. En super dat dit al na 1 week tot uiting komt in deze mooie resultaten. Succes meiden, jullie gaan super!!

Aanmelden voor de nazomer challenge kan al. Deze zal op de woensdagavond starten, op 4 september om 19 uur. Er is plaats voor 8 deelnemers . VOL = VOL. Kosten: € 60,- De kosten kunnen worden vergoed via aanvullende zorgverzekering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI