Resultaten leefstijlbegeleiding bij ‘Geniet van Gezond’ in 2016

Wie wil ook 11 kg afvallen? Of 12 cm in taille kwijt? Mooie resultaten zijn behaald met leefstijlbegeleiding bij de praktijk ‘Geniet van Gezond’. Samengevat heb ik in 2016, tot vandaag dd 1 december, 24 mensen mogen begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl.  Om een beeld te geven van mijn dienstverlening en de resultaten die volgden uit de leefstijlbegeleiding, heb ik onderstaand overzicht gemaakt. Ik zie hierbij mijn holistische aanpak als een essentieel aspect om mensen te laten afvallen, zich fit(ter) te voelen en van evt chronische klachten af te komen danwel deze te verminderen. Daarnaast zie ik dat cliënten de pers0onlijke aandacht in de praktijk zonder dat er tijdsdruk is tijdens de begeleidingsconsulten, erg waarderen.

resultaten-verkort-leefstijlbegeleiding-2016

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI