Powerwalk jubileumfeest surprise

Een dag voor het 1-jarig bestaan van onze Powerwalking Club Nesselande (op 18 februari 2019 is de club opgericht) hebben de leden een jublieumfeest georganiseerd. Achter mijn rug om zijn ze er 1,5 maand mee bezig geweest. Met alle leden, nu exact 60, in 1 groepsapp, ik doe het ze niet na.

Net voordat ik naar de les wilde vertrekken werd ik thuis verrast door een grote groep clubleden. Ans had al een half uur bij mijn huis op de wacht gestaan om zeker te weten dat ik niet eerder zou vertrekken van huis en nog thuis zou zijn zodat de groepsleden die onderweg waren, mij konden verrassen. Ook leden die gewoonlijk niet op de maandag mee deden, waren er in grote getalen. Wat was het een verrassing. Ik kreeg een feestmuts op, net als alle leden die deze muts al op hadden, werd toegezongen en in de lucht getild :-).

Ik werd vervolgens meegenomen, met een powerwalk naar een voor mij nog onbekende bestemming. Ik hoorde toevallig tijdens de powerwalk dat we om 19.45 u ergens moesten zijn. Berna was druk met foto’s maken, Inge was de hekkensluiter van de groep. Toen begon het me te dagend dat de powerwalk en de verrassing aan de deur niet de enige verrassingen waren. Antoinette leidde de powerwalk uiteindelijk naar de eindbestemming, de Kristal.

Tijdens de powerwalk miste ik al bepaalde mensen die vooraf hadden aangegeven te komen naar de les, zoals Angelique. Blijkt dat zij, naast Berna, Antoinette, Inge en Ans in de feestcommissie zaten die deze avond tot in de puntjes hadden georganiseerd.

We kwamen aan in de Kristal waarna de spotlights en de muziek aangingen. Er werd mij gevraagd om met de groep oefeningen te doen op de muziek, wat al snel uitmondde in dansen en veel gelach. Aan het eind vormde de groep met het lied “You never walk alone” een kring rondom mij die steeds kleiner werd, waarna ik weer in de lucht werd getild, met de opgeblazen ballon met een 1. Was wel een emotioneel moment. Waarna de grote zaal openging en duidelijk werd waarom Angelique er niet bij was met de powerwalk. In het geheim is een groot feest georganiseerd, naast de verrassing aan huis en de powerwalk naar de feestbestemming. Angelique heeft gezorgd dat de grote zaal klaar was voor het grote feest, met oa versiering met feestslingers (met een 1), met jubileumtaart, door Ans besteld, ingeschonken champagneglazen en nog veel meer. Ze deed het openingswoord en reikte een schitterende bos bloemen uit namens de clubleden. En ze startte een video op, die ze samen met haar zoon had gemaakt, die bestond uit oa filmpjes van veel clubleden met mooie dankwoorden. Echt zo ontzettend ontroerend en hartverwarmend. En als klap op de vuurpijl, nam Sipje het woord en schonk alle leden een gesponsord shirt vanuit Kluitman Academy. Ik had er geen woorden voor. Het was een te gek feest! Allemaal super bedankt!! En leden van de feestcommissie; Angelique, Inge, Berna, Antoinette en Ans, wat een waanzinnige organisatie, zo achter mijn rug om. En wat een onwijs gaaf kado Sipke, voor alle leden van de club. Wat ben ik een super trotse trainer van zoveel leuke mensen. Ik wens dat we nog vele mooie powerwalkjaren met elkaar hebben!

Lieve groet van een trotse en dankbare powerwalktrainer, Monica van der Knaap

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI