De 3 weken online `beweegchallenges zijn door ons opgezet om de beweegstimulans te bieden in tijde van Corona, waarbij we de online groepsstimulans aanboden die het bewegen in een groep zo leuk maakte. Het was een mooi alternatief voor de groepslessen bij een sportschool. We hebben deze challenge ondertussen al 9x kunnen bieden met een steeds wisselend thema, en met iedere keer groot succes.

De challenge omvatte:

  • een 3 weken beweeg challenge met een uitdagend schema, waarbij we om de andere dag afwisselen met een conditietraining (zoals lopen of andere cardio) en een training functionele oefeningen, ofwel krachttraining. De krachttraining is eenvoudig thuis te doen, we maken vooral gebruik van ons eigen lichaam en de oefeningen zijn te verzwaren door gebruik te maken van huis-tuin en keuken attributen.
  • dagelijkse blogs met uitleg ( video of foto’s)  over de workout van de dag
  • leefstijltips
  • feedback op jouw beweging
  • antwooorden op vragen

Dagelijkse stimulans in de groep van Monica van der Knaap, gediplomeerd leefstijlcoach bij Geniet van Gezond / gediplomeerd beweegcoach / erkend BGN voedingscoach en powerwalktrainer bij de Powerwalking Club Nesselande / Nieuwerkerk aan den IJssel.

De Stayfit2gether challenges hebben hun doel bereikt

De eerste 3 challenge in deze serie is op ‘Woningsdag’ geslaagd volbracht met 21 leuke en enthousiaste deelneemsters. We hebben voor deze challenge een sponsoractie opgezet op de site van het ouderenfonds om ons steentje bij te dragen aan de ouderenzorg, en ze uit de eenzaamheid te halen. De totale sporsoropbrengsten is opgelopen naar €275, meer dan verwacht, waar we super blij mee zijn. Hierbij nogmaals een hartelijk dank aan alle 24 sponsoren voor jullie mooie giften. Deze giften zullen worden gebruikt om ouderen uit de eenzaamheid te krijgen.

Er zijn veel succeservaringen zoals van de 3 powerwalkers van team Yellow ? “Lieve Monica, wij vinden het super dat jij ons op afstand blijft stimuleren met powerwalken. Je bent geweldig”. Dat is toch gaaf! Of die van Marjolein ” Was leuk, fijne tips en tricks weer! “. Maar ook de andere deelnemers aan de voorgaande challenge zijn super positief en voelen zich gestimuleerd te blijven bewegen in deze challenge.

De kernwoorden die opkwamen bij al deze challenges bij de deelnemers zijn onder andere (groeps)stimulans, buitenpret, lichaamsverhoudingen, groepsgevoel, fit, energie. Dit zie je terug in de stimulerende foto’s die door de deelnemers werden gepost. Zie de foto impressie.

Onze feestdagenchallenge met de kerst was GRATIS, als kado voor de interesse in onze dienstverlening. Hier deden 31 deelnemers aan mee. En met de mooiste succeservaringen, waarbij ik vroeg deze samen te vatten in trefwoorden. Deze trefwoorden kwamen er onder andere uit ….”Gezellig, samen, motiverend!” en “Leuk, nuttig, haalbaar” maar ook “Buiten, wandelen en stimulans’ .

Trots op de deelnemers aan deze challenges die tijdens de corona zijn blijven bewegen en de uitdaging zijn aangegaan van deze online challenges. Dankjewel nogmaals hiervoor!

Liefs van een trotse leefstijlcoach en PT trainer, Monica

Aanmelden GLI