Oktober is mannenmaand

In de maand oktober willen we de mannen in de spotlights zetten.

En waarom? Mannen gaan net als vrouwen gebukt onder stereotypen, clichés en onhaalbare idealen die belichaamd worden door rijke, beroemde acteurs en onwezenlijk knappe sportlui. Maar in de realiteit hebben de meeste mannen gezondheidsproblemen, als overgewicht en vermoeidheidsklachten, alleen wordt niet gauw hulp gezocht voor deze klachten. Herken je dit?

Best raar want mannen zijn vaak doeners. En met doen kan je doelen realiseren. Mannen vallen ook veel sneller af, als ze maar weten wat ze moeten doen.

We helpen mannen graag zich weer lekkerder in hun vel te zitten en actief te zijn. En je hoeft je als man niet te schamen als je hulp zoekt van mij, ik heb al meerdere mannen succesvol mogen begeleiden naar meer vitaliteit.

En als man ben je ook van harte welkom bij onze powerwalktrainingen in R’dam – Nesselande en/of Nieuwerk aan den IJssel. Wist je dat je beter af bent met powerwalken dan met hardlopen, als je blessurevrij wil sporten. We hebben met onze powerwalklessen op meerdere dagen gemengde groepen, wat zorgt voor een leuke groepsspirit.

En om te benadrukken dat wij graag de man willen helpen te werken aan hun gezondheid, conditie en /of kracht, hebben we de komende maand acties speciaal voor de man. Korting op leefstijlbegeleiding en korting op onze powerwalklessen.

We starten met een ‘2 VOOR DE PRIJS VAN 1’ ACTIE, waarbij zowel jij (man of vrouw) als je vriend (of andere mannelijke naaste) 50% korting krijgen op een strippenkaart met 10 strippen voor powerwalks en/of stok achter de deur leefstijlconsulten.

Deze ACTIE gaat op 1 oktober in en geldt tot en met 7 oktober. Interesse?

Ook geef ik leefstijlworkshops en /of powerwalkclinics voor bedrijfsuitjes.

En wist je dat particulieren via aanvullende zorgverzekering de begeleiding vergoed krijgen. Check jouw zorgdekking.

NB Bij dekking vanuit de verzekering geldt niet de ‘2 voor de prijs van 1’ actie.

Klik hier voor meer info of een gratis kennismakingsgesprek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI