OF Vooruit

Vanaf heden zal in Rotterdam / Nesselande de Outdoor Fitgroep (OF) Vooruit van start gaan. We zullen in principe wekelijks 5-6 km gezamenlijk wandelen. Deze groep heeft als voornaamste doel om plezier in bewegen te krijgen. Ik hou altijd van gezelligheid, dus plezier zullen we hebben tijdens het wandelen. Daarnaast streef ik altijd naar conditieverbetering bij iedere vorm van beweging. Bij iedere deelnemer is er dan ook de mogelijkheid bij aanvang een wandeltest af te nemen om te kijken wat de conditie is. Deze kan ieder kwartaal worden herhaald zodat de voortgang in conditie kan worden bijgehouden. Conditieverbetering kan alleen plaatsvinden als je minimaal 3 dagen in de week 1 uur gaat wandelen, fietsen of andere cardio oefening doet, met matige tot intensieve intensiteit (Dat betekent dat je nog net goed kunt praten tijdens de oefening) . Dit mag uiteraard ook een dagelijkse beweging worden met matige tot intensieve intensiteit, met een duur van minimaal een 1/2 uur. Of  korte intensieve workouts. Wil je weten wat het uur buiten wandelen doet met je lichaamssamenstelling zoals vet% en spiermassa, ook daar kan antwoord op worden gegeven. Uiteraard kan je altijd een eerste keer op proef gratis meelopen.

We zoeken meelopers voor deze groep OF Vooruit op vrijdagmorgen in Nesselande. We wandelen dus in principe ongeveer 5-6 kilometer. Wekelijks gaat de groep van start met uitzondering van de vakantieperiodes. Instroom is iedere week mogelijk. Ook is het mogelijk op andere tijdstippen een groep op te starten als er voldoende animo is, laat het me weten als je hier interesse in hebt. Ook personal training is mogelijk, zie mijn diensten.

Waarom wandelen in deze groep?

• Lekker bewegen
• Lichamelijke gezondheid en ontstressen
• Afvallen
• Buiten sporten
• De mooie plekjes in je eigen buurt leren kennen
• Deskundige begeleiding
• Leeftijd- en buurtgenoten leren kennen
• En gewoon omdat het leuk is !!!!!

Waar verzamelen en wat kost het?

We starten om 7.30 uur of (afhankelijk van het aantal deelnemers) vanaf de parkeerplaats aan de Gerrit Verrijstkade (naast nummer 15) in Nesselande. Kosten zijn € 30,00 per kwartaal.

Inclusief een kopje thee of een gezonde smoothie na afloop.

Waarom zo vroeg?

• Een goede start van de dag
• Je werkt aan een goed bioritme, waardoor je overdag fit bent en ‘s nachts goed slaapt

Wie begeleidt?

Monica van der Knaap van de praktijk Geniet van Gezond is leefstijlcoach en functional personal trainer, wat onder andere inhoudt dat ze weet welke bewegingen bijdragen aan het zo optimaal mogelijk houden van de lichaamsfuncties. Daar iedereen wilt kunnen blijven lopen op latere leeftijd zal daar ook wat voor gedaan moeten worden. We zorgen er gewoon voor dat je vooruit gaat!

Wil je meedoen of wil je nadere informatie over de groep OF Vooruit of over andere activiteiten van Geniet van Gezond,  bel naar Monica van der Knaap 06-11098764 of stuur een mail naar genietvangezond@upcmail.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI