Mindful Walking zal als nieuwe dienst in mijn dienstenaanbod worden opgenomen in 2021. We zullen een 8 weeks groepsprogramma Mindful Walking organiseren met een start op de woensdagochtend, zodra we weer groepslessen mogen aanbieden. Aanmelden is al mogelijk. We starten bij minimaal 8 personen.

Bij uitstek is Mindful Walking geschikt voor mensen met klachten als vermoeidheid, futloosheid, stress, depressie e.d. Je krijgt persoonlijke leefstijlbegeleiding waarbij jij met jouw personal coach, 1,5 uur de natuur intrekt, om jouw lichaam weer  de energie te geven waar het zo naar verlangd. Het is jouw tijd om ‘stil te staan’. Met leefstijltips en wekelijkse opdrachten om thuis verder te werken aan het verhogen van je energielevel.

Waarom Mindful Walking?

• Met aandacht zijn in het hier en nu
• Lichamelijke en geestelijke gezondheid verhogen
• Ontstressen door beweging in de natuur

Wat kost het?

Zie de actuele tarieven

Wie begeleidt?

Monica van der Knaap van de praktijk Geniet van Gezond is gediplomeerd leefstijlcoach en is ervaringsdeskundige met de oontspanningsmethode ‘Mindfulness’. Ze heeft Mindfulness meegekregen als effectieve interventie bij coachingstrajecten met hulpvragen op het gebied van optimale vitaliteit, en is nu bezig met een verdiepingsstudie in deze ontspanningsmethode.

Zie ook onze andere groepsprogramma’s en lees meer over onze individuele coaching.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek nu