Melina is 9 cm in taille verloren, in maar 6 weken tijd

Wat een resultaat, en dat in 6 weken tijd, om trots op te zijn. En dat is Melina. En ik uiteraard ook, op haar 🙂 Haar buikomvang is weer dat ze haar broeken van net voor de bevalling van haar dochter aankan. Ze is slank geworden met een taille van 75 cm.  Daarnaast is ze in deze korte tijd al 5 kg afgevallen en 4,5 kg daarvan in vet.

Dit laatste krijg je niet voor elkaar met enkel een dieet. Afvallen gebeurt bij een dieet vaak, met het kwijtraken van spiermassa waarbij het vet graag blijft zitten. Ons lichaam slaat vet maar al te graag op als we te weinig eten, dat is een oerinstinct van het lichaam. Het denkt dat de hongerwinter er aan komt en gaat alles, ook is het maar een beetje wat je binnenkrijgt, opstapelen als vet om de komende winter door te komen.

Melina had voor het begeleidingstraject van een 1/2 jaar , 2 doelen:

  • een strakker lichaam, om zelfverzekerd weer oa strakke shirtjes te kunnen dragen
  • een gezond gewicht, met een bijbehorend gezond vet%

Ze heeft in de afgelopen periode drastisch de knop om kunnen zetten naar een gezondere leefstijl, met veel beweging. En daarnaast heeft ze zich een heel gezond voedingspatroon eigen gemaakt. Ze houdt zich super aan de 80:20 regel. Het voedingspatroon bestaat zeker voor 80%  uit gezonde voeding en voor 20 % staat ze zich toe om te ‘zondigen’. Dit laatste moedig ik alleen maar aan: Als je nooit zondigt, hou je een gezonde leefstijl niet lang vol. Ze is daardoor op de goede weg om haar doelen te realiseren. Ze is er alleen nog niet.

Het begeleidingstraject is nu nog maar op een 1/4, toch heeft ze haar doelen nu al bijgesteld en wil ze voor de kerst op een gezond vet% zitten, en dat is voor haar leeftijd 27,5%.

Ze gaat er voor, nog strenger qua beweging zal ze zijn, en echt compenseren in gezond gedrag als ze even heeft ‘gezondigd’ of gaat ‘zondigen’. Ze heeft van mij tips gekregen om nog meer in de vetverbranding te komen, dit kan met een specifiek voedingspatroon maar ook met specifiek sporten.

Ik zeg, ga zo dooooooorrrr!!! SUPER BEZIG!

[mantra-button-color url=”CONTACT” color=”#47AFFF” ]WIL JIJ NADERE INFORMATIE OF  EEN AFSPRAAK MAKEN?
KLIK HIER[/mantra-button-color]


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI