Marian heeft haar leefstijl drastisch gewijzigd

Ik ben echt heel trots op Marian!! Ze heeft de afgelopen begeleidingsperiode van een half jaar zoveel veranderingen in haar leefstijl op het gebied van voeding/beweging en ontspanning doorgevoerd, en steeds weer doorgezet. Uiteindelijk heeft ze na 5 maanden, samen met mij, de juiste knop weten te vinden die bij haar leidt tot het kwijtraken van vet en een rustig gevoel in haar buik. De komende 6 maanden mag ik weer als trotse coach haar verder begeleiden in het bereiken van haar doelen. Ik heb al gezegd: We gaan er voor!! Ik heb Marian gevraagd of ze zelf een blog wilt schrijven over haar ervaringen van de afgelopen periode zodat ze deze ervaringen met jullie kan delen. Dus binnenkort kan je op mijn site haar verhaal lezen: Hoe het haar is gelukt om deze definitieve switch te maken en hoe ze denkt over de toekomst. Ik kan niet wachten, wordt dus vervolgd ……

picolage na 6 maanden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI