Lenteshake topper 9 – de oranje shake

De ingrediënten en het uiterlijk van deze shake heb ik bepaald door mijn inspiratie die ik kreeg bij het volgen van het WK. Brazilië is voor mij het land van de vrolijke mensen, de voetbal en het lekkere eten. Deze shake wilde ik dan ook al deze ingrediënten meegeven. Vandaar dat het een mangoshake is geworden met banaan. Lekker met mango, om vrolijk van te worden met banaan en met sinaasappel met de kleur Oranje!

Smoothies

Ingrediënten:

  • 1 mango
  • 2 banaan
  • 2 sinaasappels
  • 2 dl griekse yoghurt

Bereidingswijze

Ontdoe de vruchten van hun schil en meng het geheel in de blender.  En als je van een dikkere milkshake-achtige smoothie houdt dan kan je de banaan, ontdaan van schil, eerst in de vriezer flink koud laten worden voordat je deze shake maakt. Veel WK kijkplezier en geniet van de shake!

En ook als je niet van voetbal houdt is deze shake lekker!! 🙂

ENNE daar ik per ongeluk een week heb overgeslagen met de lenteshake top 10, zal ik voordat de zomervakantie begint, en dat is natuurlijk al heel snel, nu deze week 2 toppers plaatsen. Dus hou mijn site in de gaten… Geef jij aan in de reactie onder de blog wat jij lekker vindt om te drinken op dit soort dagen, naast de wijn  en de bier …. Ik ben benieuwd naar jouw reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI