“Jij bent zo’n positieve stimulans”

Het is zo fijn om te horen dat een klant zoveel stimulans ervaart van mij als leefstijlcoach in haar begeleidingstraject naar een gezondere leefstijl.

Deze klant, is 37 jaar, heeft last van chronische vermoeidheidsklachten. Ze is vaak futloos, slaapt veel, iedere dag doet ze een middagdutje. Daarnaast zorgt ze veel voor haar man en 2 kinderen.

Ze heeft de stap gezet naar mij te komen omdat ze meer energie wilde, een paar kilo’s wilde kwijtraken en alles wil leren over gezonde voeding.

Ieder consult geeft haar meer energie om voor zichzelf te zorgen, naast de zorgen voor haar kinderen.

Ze eet sinds de begeleiding veel meer groente en fruit. Ze is zo’n lieve vrouw die alles deed voor man en kinderen en zichzelf vaak vergat. Ze schilde dagelijks het fruit voor de kinderen en ook voor haar man komt er nu achter dat ze dat te vaak niet voor zichzelf heeft gedaan. Ze gaat met deze bewustwording meer aan zichzelf denken qua eten, drinken en bewegen. Bewegen doet ze ook veel meer, ze gaat iedere dag een stuk wandelen en bouwt haar wandelschema steeds uit. Ze gaat zelfs op een rustig tempo van start met enkele lenigheids- en stabiliteitsoefeningen. Bewging geeft haar ook veel energie. Ze is nog maar net begonnen met deze gezonde leefstijl en ze voelt zich goed daarmee.

Hoe fijn kan het gezonde leven zijn.

[mantra-button-color url=”CONTACT” color=”#47AFFF” ]WIL JIJ NADERE INFORMATIE OF  EEN AFSPRAAK MAKEN?
KLIK HIER[/mantra-button-color]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI