Irene: 14,5 kg afgevallen in 1,5 jaar

Vanmorgen was het de 10de keer dat ik een afspraak had met Irene. Zij was verleden najaar naar mij toegekomen met de vraag om haar te begeleiden in een gezonde leefstijl. Ze wilde de najaarsdip voorkomen, ze wilde afvallen en zich fitter voelen. Het is haar vaker gelukt om af te vallen, alleen ging dit voorheen goed tot aan de herfst, en dan… dan viel zij in een najaarsdip, met drukte op het werk. Zij kon steeds haar gezonde gewicht niet behouden. En dat is haar nu wel gelukt, en hoe.

Ook dit keer had ik de afspraak voorbereid met een hapje en een drankje, om na het wegen en meten, te kunnen genieten van gezond lekkers. Dit keer was het genieten van een gevulde dadel en een fris maar o zo goed ontstekingswerend drankje. Heerlijk helder water met frambozen, citroen en munt. En het ziet er ook nog eens gezellig uit. Mijn motto is dan ook: Geniet van Gezond, zie voedsel als medicijn en beweging als een tweede natuur!

smaaksensatie

Ze gaf voor het wegen aan dat ze in het weekend zo heerlijk en uitbundig had gegeten, dat ze er vanuit ging dit keer niet te zijn afgevallen. En tot nu toe is Irene bij iedere afspraak in gewicht afgevallen. Ook dit keer was het zo,  ze was 1 kg afgevallen, en dat in 1 maand tijd. Ze heeft er afgelopen maand niets voor extra gedaan zei ze, het gaat nu gewoon vanzelf blijkt. Zo heerlijk, ze heeft haar leefstijl drastisch veranderd tijdens mijn begeleidingstraject en haar lichaamssamenstelling is daar dan ook zo positief van verbeterd. Minder vet en meer spiermassa. Dit kan alleen door een verandering van leefstijl, met diëten vermindert je spiermassa vaak. Sinds januari 2014 is ze in totaal 14,5 kg afgevallen.Zij super blij, ik super trots.

In een volgende blog wil zij graag schrijven over haar ontwikkelingen van het afgelopen jaar. En uiteraard  zie ik haar over enkele maanden weer graag terug om te kijken  hoe goed ze haar gezonde leefstijl volhoudt. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit haar gaat lukken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI