Inschrijven powerwalkles

Aangepaste regels en voorwaarden in Corona tijd

In Rotterdam geldt een noodverordening waar we ons aan houden, mbt de corona maatregelenen. Hier houden we ons te alle tijde aan.

Ik wil onder de 3 belangrijkste maatregelen benadrukken., die voor onze groepslessen van belang zijn.

 1. Blijf thuis bij ziek zijn

  Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

  Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Of hebben je huisgenoten dat, blijf thuis. Als je 24 uur lang geen klachten heeft, mag je weer naar buiten.

 2. We houden tijdens de les 1,5 meter afstand

  Zorg dat je altijd op 1,5 meter afstand van anderen kunt blijven.
  Is dat niet mogelijk, ga dan ergens anders heen, wijk dan tijdens de les voor de ander uit en neem die afstand van 1,5 mt in acht.

 3. Schrijf je vooraf in voor de les

  Je schrijft je in voor de les, als je geen risico vormt voor anderen. Inschrijving vindt plaats via de app Trainin. Als je deze link op je telefoon opent krijg je de keuze deze als app op je telefoon te installeren.

Inschrijving via Trainin

 1. (Nieuwe) leden en proeflessers krijgen via de mail een uitnodiging om als lid van onze club een account aan te maken in de app Training
 2. Met dit account kan je je registreren, een nieuw abonnement of strippenkaart kopen en je vervolgens inschrijven voor de les. En alleen inschrijvingen via dit systeem gelden, om deel te kunnen nemen aan een les. Dus schrijf je snel in, vol = vol. Proeflessers worden ingeschreen voor een specifieke les en hoeven zich niet zelf meer in te schrijven.
 3. Let op de wijzigingen in de lessen, deze zullen in de betreffende appgroep ‘meldingen’ worden gedeeld.
 4. De zaterdagles vervalt als deze samenvalt met een evenement waar we ons (ook weer in overleg) als groep, voor hebben aangemeld.

Handleiding Trainin

 1. Bevestig de uitnodiging in de mail voor het aanmaken van een nieuw account in Trainin.
 2. Maak je account volledig.
 3. Controleer je product via de module Producten
 4. Schrijf je in voor een les via de module Planning
 5. En enkele tips voor het gebruik op je smartphone: Open de uitnodiging op je mobiel en kies voor de optie, app opslaan op je telefoon. Of zie rechts in het scherm bovenin de 3 stipjes onder elkaar, en klikt deze aan. Klik op de optie “Maak vast aan startscherm” waarna je deze, bij het kunnen inschrijven voor een volgende les zo weer kunt terugvinden. Sla voor het gemak je wachtwoord op bij de optie die je krijgt na inloggen “Sla je wachtwoord op” (en kies een niet al te doorzichtig en te makkelijk te kraken wachtwoord).
 6. Als je vragen hebt kan je altijd contact met me opnemen

De privacy van jullie gegevens in de app is gewaarborgd. Ik heb er voor moeten tekenen. Als jullie vragen hebben of aanvullingen, dan hoor ik ze graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI