“Ik was verbaasd dat ik eigenlijk best veel moest eten” (Melina)

melinaNa mijn zwangerschap, kwam ik maar niet van die overtollige kilo’s af. Ook ik dacht zelf wel te weten hoe ik moest eten en bewegen om ze kwijt te raken, maar toch lukte het niet. Daarom heb ik contact opgenomen met Monica die mij graag wilde begeleiden. De eerste keer op de weegschaal is best confronterend. Dan besef je pas echt hoeveel vet je mee draagt en hoe ongezond dat eigenlijk is. Monica heeft mij geleerd wat gezond eten is en hoe je moet sporten. Het meest verbaasd was ik nog dat ik helemaal geen honger heb gehad en dat ik eigenlijk best veel moest eten. Gewicht raak je niet kwijt door niet te eten, maar door te weten wat je moet eten. Ik wist ook niet dat krachttraining beter is om vet kwijt te raken dan conditietraining. Zonder de begeleiding van Monica was het mij niet gelukt om ongeveer 9 procent lichaamsvet kwijt te raken en 8 kg lichter te zijn. Ik voel mij nu veel fitter, vrolijker en zit lekkerder in mijn vel. Ik heb geen eetbuien meer waarbij ik snakte naar zoetigheid zoals chocolade, omdat mijn lichaam niet meer verslaafd is aan de suikers.

Monica is niet alleen een lieve en enthousiaste vrouw, maar ook heel deskundig. Zij weet je elke keer weer te motiveren om voor de volle 100 % door te gaan. En door af en toe een berichtje te sturen, houdt ze je scherp. Ook nu ik geen begeleiding meer heb, maar wel gezond blijf eten, blijft mijn gewicht goed. Het is geen dieet wat je volgt, maar een verandering van je leefstijl en daarom val je niet terug in gewicht. Mijn mening is dat iedereen kan afvallen, als je maar wilt en de juiste begeleiding krijgt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI