Geniet van Gezond staat in de Margriet!

Waarop een vriend zei…. ‘de Monica’ is klaar voor verspreiding. Wat bijzonder om in de Margriet te mogen staan. Ik voel me echt een geluksvogel. Dorien Dijkhuis, journalist en schrijver van de kolom Happy & Healthy, vond mij op Twitter met een tweet over gezondheid in relatie tot leefstijl. Ze wilde me interviewen voor de Margriet. We hebben een paar keer mailcontact gehad, vervolgens een telefonisch interview. Waarna ik gelukkig het artikel nog mocht bijschaven. Een fotoshoot werd genomen door mijn vriendin Saskia en man Roland nam de portretfoto. Allen hartelijk dank!!

Het resultaat in de Margriet, nummer 34, blz 47 ……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI