Ik laat mij niet meer gaan met gourmetten (Lola)

December, 2017

De laatste jaren kwam ik kilo’s aan waardoor ik minder lekker in mijn vel zat en op ging zien tegen leuke dingen zoals in de zomer zwemmen of een dagje naar de sauna gaan. Al meerdere jaren sloeg de stress ieder jaar in de zomer toe en deed ik pogingen om extreem gezond te gaan eten en te diëten. Na wat kilo’s eraf kwamen de kilo’s vlot terug en zelf nog iets erbij waardoor het voor mij maar niet op schoot. Ik heb op een gegeven moment contact gezocht met Monica om een eind te maken aan al het ge-jojo.

Monica nam mijn voedingspatroon onder de loep en aan de hand hiervan kreeg ik veel informatie over welke ingrediënten ik onder andere in mijn salade kon doen naar werk toe en hoe ik gezond kon ontbijten en avondeten.

Ik vond de ‘op maat’ aanpak van Monica erg prettig. We keken samen naar voeding die ik lekker vond en hierdoor werd het afslanken leuker en gemakkelijker vol te houden. Daarnaast motiveerde Monica mij af en toe via WhatsApp en gaf zij tips via de e-mail en mocht ik kookboeken lenen.

Dit alles heeft gemaakt dat ik mij niet meer helemaal laat gaan tijdens het gourmetten met kerst dit jaar. Ook niet tijdens alle verleidelijke momenten die het nieuwe jaar met zich mee gaat brengen. De kilo’s blijven er af door de levensstijl veranderende aanpak die ik dankzij de begeleiding van Monica heb bereikt!

Monica “Doel van Lola was oa het aankunnen van haar groene kerstjurk, met een goed gevoel er bij. Dit is haar goed gelukt! Ik ben zo trots op haar doorzettingsvermogen en veranderbereidheid. Ik wens Lola heel veel succes met haar gezonde leefstijl. In 2018 en in de verdere toekomst! Ze is de goede weg ingeslagen”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI