Ik ben er weer, en hoe! (Lianne)

Bijna 3 jaar geleden besloot ik dat het tijd was om iets te doen aan die tergende hoofdpijn die mij maandelijks al jarenlang in zijn greep hield. Het was maar 1 keer per maand, maar heftig genoeg om mijn leven op zijn kop te zetten. Ik vond via via een fysiotherapeut die ook hoofdpijnklachten behandeld en maakte onder het mom ‘niets te verliezen’ een afspraak. Ok, eerlijk de behandelingen waren verre van fijn, maar na 6 behandelingen en bijna 3 jaar later ben ik nog steeds zo goed als klachtenvrij.

Ten tijde dat ik in behandeling was, maakte ik een ronduit klote tijd (understatement) door. Ik verloor mijn baan en mijn man was revaliderende, nadat hij kort daarvoor werd getroffen door een hersenbloeding. Verder had ik nog de zorg voor een klein vrouwtje van toen nog geen 2 jaar. Het viel me zwaar, maar we overwonnen wel! Echter was het vanaf die tijd wel duidelijk dat ik mezelf een beetje naar de achtergrond had verplaatst. Dat móest anders! Via diezelfde therapeut leerde ik Monica kennen. Ik kreeg haar telefoonnummer en belde diezelfde avond nog met haar. We maakten een afspraak om te bekijken of we iets voor elkaar konden betekenen.

Een krappe week later stond ik bij haar op de stoep. Mijn doelen waren: Meer spieren en een beter uithoudingsvermogen. We startten met een nulmeting. Mijn eerste training was gelijk een pittige cardio-workout om te kijken wat ik aan kon. Dat heb ik achteraf geweten, de volgende dag al.. Mijn lichaam, mijn spieren.. alles deed me zeer!

    

Naarmate de sessies zich opvolgden ging het stukken beter. En nu ben ik er weer, en hoe! Monica is een geweldige stok achter de deur, precies wat ik in dat geval even nodig had en heb. Ze heeft een schat aan kennis en een aanstekelijk enthousiasme, waarmee je ze door elke training heen weet te slepen en het makkelijk vol is te houden. Elke training stemt ze helemaal af op mijn kunnen en behoeften, zonder mijn doelen uit het oog te verliezen. En het leuke is, ze doet soms gewoon mee 🙂

Monica, uit de grond van mijn hart, dank je wel !

Dank je wel, voor je support!

 

**** Lianne, ik ben super trots op je!! Jij bent een doorzetter en jij realiseert jouw doelen! Ik vind het heel leuk om jouw te mogen begeleiden naar een nóg krachtigere versie van je jezelf! En ik ben graag jouw sparring maatje ;-). Liefs, Monica ****

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI