Powerwalkingclub Nesselande bij uitkijkpunt Bergse Bos

Herfstpowerwalk XL in het Bergse Bos

Op 3 november ’22 deden 16 powerwalkers mee aan de Powerwalk XL in het Bergse Bos. Het was een mooie zaterdagochtend en een goede start van het weekend. Wat hadden we getroffen met het weer.

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseren we voor de fanatiekere en snellere powerwalkers uit onze club, in alle vroegte een Powerwalk XL . In een ander gebied dan waar we doordeweeks powerwalken, en met een vaak weer verrassende nieuwe route door de natuur.

En niet onbelangrijk, we sluiten af bij een leuk restaurant uit die omgeving, voor koffie/thee en gebak.

De dames en heren die met de Powerwalk XL meedoen, doen vaak ook op de reguliere zaterdagen mee, en de meesten doen ook nog extra 2x doordeweeks mee met de powerwalktrainingen.

We hebben met elkaar een schitterende 10 km route gepowerwalkt. Met beklimmingen naar 2 uitkijkpunten, zoals de uitkijktoren bij Outdoor Valley en het uitkijkpunt waar vandaan je Nesselande zelfs kunt zien en de Zevenhuizerplas.

We hebben meerdere heuvels beklommen. En uiteraard ook afgedaald, wat veel zwaarder is voor het lichaam 🙂 Het was gelijk een toptraining voor de benen.

Deze route was één en al door het groen en langs meerdere plassen.

We verzamelden en eindigden bij restaurant Nova, aan de Rotte.

We zijn geluksvogels, gewoonlijk is dit restaurant namelijk niet open. Maar powerwalker Jacqueline Vaandrager is moeder van de eigenaar, nl Martin Vaandrager.

Genoten van heerlijke koffie en een voortreffelijke homemade en nog warme appeltaart.

Kortom, een super geslaagde powerwalk XL!

Video impressie Powerwalk XL

Video impressie Powerwalk XL Bergse Bos

Volgende keer is de Powerwalk XL in Benthuizen

Hier zijn we nog niet eerder geweest, en dat wordt des te leuker. Benthuizen kent een schitterend natuurgebied, nl Bentwoud. Met een kabouterpad en nog veel meer leuke verrassingen. En ook hier verzamelen we bij een restaurant in het natuurgebied.

Je bent welkom om mee te doen. Powerwalkers kunnen zich aanmelden via het lessenrooster. Ben je nog geen lid, dan kan je met een losse Powerwalk XL les meedoen met deze leuke powerwalk XL en kennismaken met onze club en zijn enthousiaste en superleuke leden.

Impressie van voorgaande Powerwalk XL’s

Wil je een video impressie van onze voorgaande Powerwalk XL’s? Kijk dan eens op ons YouTube Kanaal

OF kijk verder voor leuke powerwalkfoto’s en powerwalkjubilea video’s van onze club

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI