Herfstavondje buitentraining

Het was koud maar wij hadden het niet koud. Magda en ik gaven gisterenavond de training, langs het strand, voor het programma Gezond en Fit in Nesselande. We hadden een leuke opkomst, het was gelukkig droog, en ieder had goede zin 🙂

Eerste deel was gericht op warming up, waar we de gewrichten en spieren warm draaiden en de hartslag wat werd opgevoerd. We maakten gebruik van xco’s tijdens flink doorstappen en tijdens de korte workouts die volgden,  indirecte krachttraining voor bindweefselherstel. Aan het eind haalden we de dynabands tevoorschijn om gezamenlijke oefeningen te doen, wat sfeerverhogend werkte. Altijd leuk! En rekken deden we gewoon achter het strandwachtershuisje, heerlijk uit de wind. Afgesloten werd met een hapje en een drankje gericht op spierherstel na het sporten, met het thema pompoen.  Volgende week zal de training begeleid worden door Magda en Linda.

Reacties waren weer lovend: Jacqueline  “Heerlijk om na de buitentraining weer rozig thuis te komen” en een andere reactie was “Ik heb nu ook steeds vaker dat ik gezondere tussendoortjes zelf maak voor de kinderen”. Allemaal vinden ze  het “Leuk die variatie in training”.

xco-31    presentatiepagina website voeding   xco-6

Dit is een doorsnee training van ons wekelijks effectieve programma. Het is een programma speciaal voor de veertiger met een slechte conditie, die wilt werken aan een gezonde leefstijl en houdt van persoonlijke aandacht, gezamenlijke en gezellige training, professionele begeleiding en buitenlucht.

xco-bovenkant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI