Groepschallenges

Wil je in een groep meedoen aan een beweegstimulans en/of werken aan je vitaliteit (afvallen of lekker in je vel zitten) met voeding en/ of ontspanning?  Ook dat wordt georganiseerd door de praktijk Geniet van Gezond. Het voordeel van het deelnemen aan een programma of challenge in een groep is de goed werkende groepsstimulans met gelijkgestemden. De succeservaringen zijn “positief, motiverend en laagdrempelig, de sfeer is heel prettig. Je volgt niet klakkeloos een dieet of een beweegschema maar  je krijgt focus op een gezonde leefstijl”.

“Slank en stralen” Challenge

“De recepten zijn lekker, geen dieet en je wordt je bewuster van gezond eten”, dit is een veel gehoorde ervaring van de deelnemers aan de vorige afvalchallenge. En “Ik beveel het programma aan omdat je veel informatie krijgt over hoe je jouw leefstijl en eetpatroon kunt aanpassen om af te vallen”. Lees verder

“Voluit leven” Challenge

We gaan de natuur in en zijn met aandacht. Ik daag je uit om in 4 weken tijd die automatische piloot in jou te stoppen en van het piekeren los te komen en bewust te worden van datgeen wat zich nu afspeelt. We wandelen en doen ontspanningsoefeningen tussendoor. Doe je mee?