Feestdagen Online Workout Challenge

Vanaf 9 december starten we een nieuwe facebook online challenge, een vervolg op de 3 eerdere succesvolle Stayfit2gether challenges. Ook deze zal worden georganiseerd in een besloten FB groep. De challenge is opgezet om, in deze coronatijd, een online alternatief te bieden voor de stimulans bij groepslessen van een sportclub. En in de decembermaand maken we er een leuke periode van met elkaar, met veel beweegplezier!

Je wordt gestimuleerd met dagelijkse blogs en/of video’s, in een gezellige en laagdrempelig groep, om dagelijks te  bewegen. En de deelnemers stimuleren elkaar hier in met het ‘posten’ van de beweegervaringen. Je realiseert met deze challenge de doelen als conditie en krachten op peil houden danwel deze te verbeteren. 

De challenge omvat:

  • een 3 weken beweeg challenge met een uitdagend workoutschema, waarbij we om de andere dag afwisselen met een conditietraining (zoals lopen of andere cardio) en een training functionele oefeningen, ofwel krachttraining. De krachttraining is eenvoudig thuis te doen, we maken vooral gebruik van ons eigen lichaam en de oefeningen zijn te verzwaren door gebruik te maken van huis-tuin en keuken attributen.
  • dagelijkse blogs met uitleg ( video of foto’s)  over de workout van de dag
  • leukste groepsstimulans van enthousiaste deelnemers (zoals het er nu naar uitziet doet iedereen weer mee met het vervolg) en van Monica
  • leefstijltips
  • feedback op jouw beweging
  • antwooorden op vragen

We starten op 9 december en dagen ons dagelijks tot en met 29 december uit met een beweegschema met een leuke, uitdagende opbouw. 

Dagelijkse stimulans van de groep en van Monica van der Knaap, gediplomeerd leefstijlcoach bij Geniet van Gezond / gediplomeerd beweegcoach / erkend BGN voedingscoach en powerwalktrainer bij de Powerwalking Club Nesselande

Fit en Fun met de Stayfit2gether Challenge en in de decembermaand met een leuke feestdagen workout!  Doe je mee?

Meer info of aanmelden voor deelname, stuur een pb, ga naar de facebookgroep of mail naar monica@genietvangezond.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI