Eindelijk val ik af, periodiek vasten is voor mij de oplossing (Conny)

In 3 maanden tijd 6 kg afgevallen waarvan ruim 4 kg aan vet. Eindelijk val ik ook eens makkelijk af, met behoud van mijn spiermassa. Voorheen heb ik meerdere diëten geprobeerd, waaronder Weight watchers, Sonja Bakker en meerdere keren Cambridge. En daarna werd ik iedere keer weer zwaarder. Ook de reguliere begeleiding bij mijn voedingscoach en personal trainer Monica mocht in eerste instantie niet baten, ik at volgens de schijf van 5 maar dan met alleen onbewerkte voeding. Bij ieder feestje werd ik weer verleid met ongezonde voeding waarna ik in een dip raakte. Ik liet me vervolgens door haar begeleiden met personal training, maar iedere dip in gewicht door snaaibuien zorgde er weer voor dat ik stopte.

Totdat Monica periodiek vasten voorstelde, het voedingspatroon waarbij je het ontbijt mocht overslaan en tussendoortjes beter kan laten staan. Eten van 2 volwaardige maaltijden is voldoende gebleken. Ik heb nauwelijks trek in meer, het snaaien is eindelijk onder controle. En dat zonder kcal tellen en afslankproducten maar juist met volvette producten te eten en kwalitatieve goede eiwitten en de juiste koolhydraten. Een bord met flink wat groente en een stuk vlees / vis of andere eiwitvariant is voldoende, en ik geniet er van.

Vroeger was ik de dikste van mijn zussen. Ik krijg helaas niet de complimenten van mijn zussen maar zie wel degelijk wie nu de slankste is. Ik dus! Ik ben tevreden hoe het nu gaat, met lekkere voeding op een normale manier afvallen. De knop is om!

Zie de voordelen van Periodiek vasten, ofwel Intermittent fasting, in onderstaande afbeelding. Wil je meer weten over begeleiding bij periodiek vasten door de praktijk Geniet van gezond, neem dan contact op.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI