“Een eerste doel is gehaald, ik kan die rok van 2 jr geleden weer aan”

In september reed ik terug naar Nederland vanuit Italië. Genoten van alles wat het land te bieden heeft. Onderweg werd ik gebeld door Sebastiaan (ex collega) of ik de volgende dag kwam lunchen met hem en zijn vrouw. Erg leuk want we hadden elkaar een tijd niet gezien. We moesten wel op tijd komen want zijn vrouw had een afspraak bij Monica van Geniet en Gezond om te starten met haar nieuwe lifestyle. Nieuwsgierig ben ik meegegaan.

Door veel te weinig te bewegen en de lekkere Italiaanse pasta’s was ik de laatste jaren behoorlijk zwaar geworden en ook niet vitaal meer. Van de eerste metingen was ik zo erg geschrokken dat ik onmiddellijk ben begonnen met het programma van Monica. Mijn vriendinnen zeiden, joh Marijke waarom doe je dat; je weet toch zelf alles wel. Niets was minder waar.

Samen met Monica heb ik nu niet alleen een eetpatroon gevonden waarbij ik niet te veel of te weinig eet in calorieën, ik let ook op wát ik eet. Daarnaast ben ik, ondanks mijn dramatische conditie,  ook veel meer gaan bewegen. Haar betrokkenheid, enthousiasme en uitleg is erg prettig en het werkt ook aanstekelijk. Inmiddels ben ik na 2 maanden begeleiding, 4 kilo kwijt en 7 centimeter van mijn taille. Ik ben er nog niet want ik heb mij ten doel gesteld dat er eind februari ik nog 7 centimeter van mij taille af is en tenminste nog 4 kilo lichter. We gaan er samen voor.

Een eerste doelstelling is al gehaald. Ik kan weer in een rok die ik de laatste 2 jaar niet meer aan kon. Nu de rest nog……………
Marijke, 65 jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI