Kookworkshop `Lunch zonder dipje´

De kookworkshop “Lunch zonder dipje” heb ik in 2014 gevolgd, om mijn holistische kijk op gezondheid en vitaliteit te verbreden. Dit keer is de workshop niet door mij begeleid 🙂 Het had als doel om bagage mee te krijgen om te ‘lunchen als een edelman’ en kennis te vergaren om met voeding een bijdrage te …

Holistische benadering ‘De 5-elementen voedingsleer’

Mijn interesse voor de traditionele Chinese voedingsleer is gewekt. Het volgen van een kookworkshop gegeven door Jutta Koehler, voedingsconsulent volgens de 5/elementenvoeding en TCM bij praktijk Avivan, was de trigger om me verder te verdiepen in de beginselen van deze rijke voedingsleer. Deze is gebaseerd op de ‘Traditional Chinese Medicine (afgekort TCM). Voedingsconsulente Jutta Koehler …

Lentefruit

Eten uit het seizoen biedt vele voordelen voor je gezondheid en voor het milieu. Bekijk hier het overzicht van al het lentefruit. Lentefruit verkrijgbaar in maart aardbeien abrikozen appels bramen frambozen kersen mango nectarines perziken rabarber rode bessen zwarte bessen Lentefruit verkrijgbaar in april appels mango pompelmoes rabarber sinaasappelen Lentefruit verkrijgbaar in mei mango pompelmoes …

Meer vitaliteit en minder ziekteverzuim?

Zoals jullie weten help ik graag mensen met mijn kennis over voeding. In samenwerking met en uit naam van de Groene Hart Gewichtsconsulenten wil ik een fantastisch voorstel doen voor de managers danwel de zzp’ers onder mijn lezers die werkzaam zijn  in een organisatie. Het voorstel is om gratis medewerkers op een werkdag te informeren …

Aanmelden GLI