Blij dat ik anders ben gaan leven (Agnieszka)

“In de laatste maanden van 2020 was de sportschool dicht en had ik ook nog corona gehad. Rond de jaarwisseling was ik weer opgeknapt maar ik sportte weinig. Toen las ik op Facebook over de 5 kg challenge van Monica. Ik was niet dik, maar ik dacht dit kan ik altijd proberen: meer sporten en beter eten.

De eerste week was ik begonnen en ik moet er echt even inkomen, ik moest mijn ritme veranderen. Ik was bang dat de gerechten te ingewikkeld en “te groen” zouden zijn. Dit viel reuze mee en in de tweede week was ik om. De beren op de weg zaten met name  in mijn hoofd. Nee, ik hield me niet elke dag aan de gerechten maar ik veranderde mijn leefpatroon. Ik probeerde elke dag te sporten en geen pasta, brood en aardappels te eten.  

Ondanks dat ik de 5 kg niet gehaald heb, ben ik erg blij omdat ik anders ben gaan leven. En mijn gezin die, doen ook (gedeeltelijk) mee. Verder heb ik als bonus een aantal lekkere recepten bij mijn favoriete recepten gezet. 

Binnenkort begin ik weer met een nieuwe challenge.”

 ————————————————————————————–

Agnieszka kwam zich na de 5 kg afvallen challenge, eind januari, wegen in mijn praktijk. Ze was zo enthousiast over de challenge, de nieuwe inzichten, de lekkere recepten, de leuke workout En de resultaten die ze had bereikt. Ze heeft energie voor 10 gekregen, en voelt zich goed bij meer sporten en nog gezonder te eten, met minder koolhydraten. Ik ben trots op Agnieszka dat ze in zo’n korte tijd haar leefpatroon heeft kunnen aanpassen en ook nog eens het hele gezin mee heeft in deze verandering!

En super leuk dat ze gelijk na beëindiging van dit afvallen programma in februarie mee deed aan de Women’s Power Workoutchallenge! Ze heeft ook deze weer volgehouden! En als eenmaal de knop om is, dan blijf je genieten van gezond 🙂 Hopelijk stimuleert dit jou als lezer, om ook aan jezelf te blijven werken.

En heb je net dat zetje nodig om jouw leefstijl te veranderen, mail me. Wellicht kan ik jou ook van dienst zijn.

Stimulerende groet, Monica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI