“Al 2 jaar niet ziek in de herfst”, Irene

Irene kwam in de zomer van 2015 bij mij met de vraag: “Kan jij mij helpen met een gezonde leefstijl om mijn klachten de baas te kunnen en om af te vallen?”

hardlopende IreneZij deed voorheen niets aan sport. Sinds de leefstijlbegeleiding bij mij, loopt ze hard in haar lunchpauzes, zwemt ze voor haar werk en gaat ze ook in de pauze naar de sportschool. Ze doet aan triatlon training. Ze schrijft zich ook periodiek in voor een wedstrijd om steeds weer uitgedaagd te worden in haar gezonde leefstijl. Ook haar voedingspatroon heeft ze drastisch gewijzigd. Ze neemt zelfs haar zelfgemaakte lunches mee naar haar werk en stimuleert collega’s in haar gezonde leefstijl. Ze is in een jaar tijd 12 kilo afgevallen en blijft op haar streefgewicht met een ideale lichaaamssamenstelling (ideaal vet % – spiermassa %).

Na haar vakantie in september dit jaar schreef ze me een mail met een zinnetje waar ik zo trots op ben, nl “Dit is het tweede jaar al dat ik NIET ziek ben in de vakantie, dus je goede adviezen hebben mij al twee jaar een prettige vakantie bezorgd. Heel erg bedankt daarvoor!”. Een mooier compliment kan ik niet krijgen.

Bij Irene is overduidelijk dat leefstijl haar medicijn is tegen verkoudheden, depressieve buien en meer.

Heb jij last van overgewicht of andere klachten en wil jij jouw leefstijl veranderen om te zien wat dit betekent voor jou, neem dan eens contact met me op

Lees verder hoe de ervaringen waren tijdens de leefstijlbegeleiding van Irene

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI