Afscheid na 2 jaar Corpoforte

Afgelopen vrijdag 27 november, was voor mij, naast het einde van een sessie Slank & Fit in 3 maanden, de laatste dag van 2 jaar samenwerking met Corpoforte! Uit deze samenwerking ontstonden mooie programma’s zoals ‘Leefstijlbegeleiding in 6 maanden’, ‘Slank & Fit in 3 maanden’ en de ‘Slank & Fit Club’. Ik heb er mooie ervaringen en vriendschappen aan overgehouden. Daarnaast heb ik bij Corpoforte gedurende een half jaar ervaring opgedaan als fitnessinstructeur.

Daar ik onder andere merkte dat ik op een gegeven moment meer energie kreeg uit het holistisch benaderen van mensen, in plaats van alleen de rol van voedingsdeskundige te hebben bij de verschillende programma’s van Corpoforte, was voor mij de tijd rijp om te stoppen met deze samenwerking.

In mijn eigen praktijk, waar ik mensen intensief begeleid op alle gebieden van leefstijl,  waarbij voeding, beweging, ontspanning en mindset belangrijke aandachtspunten zijn, behaal ik de effecten die ik voor ogen heb bij leefstijlbegeleiding. Het was heel mooi om te zien wat voedingsbegeleiding naast het sporten bij de deelnemers van het Slank & Fit programma en bij het Leefstijlprogramma van Corpoforte kon betekeken, zoals: gewichtsverlies, vetafname, het verminderen van klachten zoals verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, reumaklachten, diabetesklachten etc.

Mijn nieuwe uitdaging waar ik me volledig in ga storten ligt op het gebied van beweging waarbij ik mensen plezier wil laten beleven in het bewegen, hun vitaliteit wil laten verhogen en weer trots kunnen laten zijn op hun lichaam. En als het lichaam éénmaal in beweging is gezet, dan wil het niet anders meer… en dan bereik je met voeding, ontspanning en mindset naast beweging de mooiste ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit.

Volgende week vrijdag ga ik van start als personal trainer met het geven van een beweegprogramma voor 45+, in het leefstijlcentrum de Vlambloem. In januari gaat het project Gezond en Fit in Nesselande weer een nieuwe doorstart meemaken. En ook staat in de pijplijn een beweegprogramma voor 65+. Door onder andere de samenwerking met Corpoforte heb ik mezelf zodanig ontwikkeld dat ik deze mooie nieuwe uitdagingen kan aangaan.

Bedankt Linda Stuijfzand en (ex) medewerkers van Corpoforte voor de samenwerking, de mooie ervaringen en de bloemen!! En alle mensen die ik heb begeleid bij Corpoforte, bedankt in het vertrouwen in mij. Tot ziens zeg ik aan de sporters bij Corpoforte waar ik een band mee heb opgebouwd de afgelopen 2 jaar. Het sportwereldje en Nesselande e.o. is klein, dus we zien elkaar vast weer gauw. Ik wens een ieder alle goeds!!

afscheidsbos bloemen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden GLI